'Izborna matematika' u Hrvatskoj preko glasova Hrvata u BiH: "Glasam, ali ne znam zašto"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Dojče vele je trebao pitati Fejzića iz Goražda ili Sejdu što oni misle o izborima u HR. Nema veze što Sejdo ne može glasati jer nema papire. Onda bi članak već sličio na nešto.

Sikter iz BiH

Šta hoće ove dvije *** u BiH ??

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak

Dosta muslimana u Bosni je izvadilo hrvatske putovnice i domovnice i tako se ponasaju kao pravi hrvati da ne izlaze za izbore iako imaju pravo da glasaju nego i dalje ponizavaju zemlju u kojoj oni i djeca im zive. Cinjenica je takodjer da kakvu ljevicu hrvatska ima i ne treba desnicare.

Teroristički napad planirali Amerikanci

Klupko se odmotova – Teroristički napad planirali Amerikanci - poskok.info 25. ožujka 2024.

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Kome se ne izlazi ne mora, nije pod muss

A realno je da srbi biraju sebi, a bošnjaci i za sebe i hrvate-to je fer, korektno. Zašto onda ne biraju jednoga u Federaciji, zašto moraju dvojica?!

Panzer

***

Panzer

Koja je definicija politickog hrvata? Mogu li gradjani BiH formirati gradjansku hrvatsku stranku, da se suprostave secesionizmu i paterenstvu RH. Stranku ciji bi politicki program bio probosanski, patriotski kako bi pokupili glasove od Ju Hrvata, secesionista, ljudi koji zvizde na himnu BiH, okrecu ledja njenoj zastavi, rade za interes Hrvatske, a protiv BiH, kupuju samo proizvode Hrvatske, ne uplacuju BiH poreze i doprinose, pdv, RTV taksu, a zive i harce drzavni budzet. Etnokratija je zlo i embargo na drzavu i drustvo. Imaju pravo gradjani boriti se protiv tog zla. Nije BiH imala ni srbe ni hrvate kao narode do XX vijeka, kad politike susjeda pocese lobirati i potkupljivati stanovnistvo Bosne, dijeleci ga po vjeri. Tradicija, drzavna pripadnost, jezik i kultura je bila ista. Razlika je bila vjerska. Utrpase nacije Jugoslavije/SHS kao “konstitutivne narode”. ka Zaradsutra Tvoj Hrvat je onaj izgleda koji se najbolje preglasa,gazi,pljuje i omalovažava i još kao kruna toga biraš mu predstavnika

/ Najnovije