Izbori u Crnoj Gori: Glasao i kandidat za predsjednika Aleksa Bečić

0
Anadoilija
Izbori u Crnoj Gori: Glasao i kandidat za predsjednika Aleksa Bečić
FOTO: Facebook / Aleksa Bečić

Kandidat za predsjednika Crne Gore, lider Demokrata Aleksa Bečić glasao je danas na biračkom mjestu broj 72, u okviru Mjesne zajednice "Zabjelo", u Podgorici.

Na današnjim predsjedničkim izborima, osmim od uvođenja višestranačja u Crnoj Gori i četvrtim od obnove nezavisnosti, učestvuje sedam kandidata.

Prvi na listi je lider Demokratske partije socijalista (DPS) i aktuelni šef države Milo Đukanović, a drugi na glasačkom listiću je Jakov Milatović, zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad.

Ambasada SAD jasno odgovorila Dodiku: 'Entitet RS ne postoji van Bosne i Hercegovine'

Ambasada SAD jasno odgovorila Dodiku: 'Entitet RS ne postoji van Bosne i Hercegovine'

Kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić je na trećem mjestu na glasačkom lisiću, na četvrtom je influenser Jovan Radulović, a na petom Goran Danilović, lider Ujedinjene Crne Gore. Na šestom mjestu izborne liste je lider Demokrata Aleksa Bečić, a na sedmom kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović-Stanković.

Današnje izbore nadgledaju posmatrači OEBS-a, kao i više stotina posmatrača Centra za monitoring i istraživanje (CEMI) i Centra za demokratsku tranziciju (CDT).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije