Iza dočeka u Beogradu tinja mračna tajna: Srbiju iza ugla čeka sudbina afričkih zemalja

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Sto bi rekli velikosrpski nacionalisti, "Srbi su slobodarski narod"...Da nije tragicno, bilo bi smijesno.

Sarajevo bih

E moj vaginousti jesi li ti dobro razmislio koliko češ glabanja morati obaviti,puno brate tih kinezs bas puno...hahahaha

Kadrija

ovi kada dodju, nece 500 godina ostati, nego duze

Nad.imak

Pa kud ćeš dalje kad je Vučić na Srbima probavao kineske vakcine. Njima Srbi dođu ko pokusni kunići

nasvasta

Turci im izmijenili genetiku razmnožavajući se sa snajkama e sad će kinezi da im ono malo gena izbrišu haha.

Namćor

***

I to je sve

Tekst kao da je pisao lajavi pas avlijaner, a ne novinar. ka Namćor Zašto? Zato što ti se ne događaju činjenice ili...

A amerika

Kad americki ambasodori naredjuju vladama sta da rade to je ok. E bas ste jadni sa ovim tekstom.

***

***

Srx

Koji političar dolazi u Sarajevo?Jedino Dodik 😀

Djura

Srbija je htela na zapad, al je zapad nije hteo. Zavlacili su nas 20 godina. Mi smo i dalje tu, ako nas trebaju nek pokucaju, primicemo ih, komisije su nam i popiti kafu, pa o svemu popricati. Dotle Evropi iskreno zelimo sve najbolje.

Viktor

Sudbina roblja nam je upisana cim smo napustili put i pokret nesvrstanih zemalja, kojima smo lider bili. Vazali smo krupnog nezajazljivog kapitala, onog sa Zapada, sa Istoka i sa Bliskog Istoka, to su vec decenijama sve zemlja bivse Jugoslavije i sve male zemlje. Klobalizacija je bila plaat novog perfidnijeg kolonijalizma. Mala, privremena prednost Srbije je da plese izmedju dvije vatre: Amerike i EU na jednoj strani, i Rusije i Kine na drugoj. Tako je plesao i Tito citavih 20 godina, a onda joj je Zapad zavrnuo ruku i bacio na koljena.Tada se razbila u komade, u 7 komadica.

Viktor

***

Istina i Pravda

Da je dobro saradjivati sa Kinom ? Pa bas i nisam zadovoljan ! Da nas A.V. Uvlaci u propast to je evidentno , bez obzira da li saradjuje sa Kinom , E.U. ili MMF. Sve su to zderaci tudjeg za svoja zadovoljstva !!! A koliko cujem i procitam , ni jednoj bivsoj republic JUGE ne cvetaju ruze !!!

/ Najnovije