Ivica Puljić: 'Milanović ne zna šta će od sebe, da li mu je prijatelj Dodik opet nešto tražio?'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Izdajnice svoga naroda. Osim ako ti prijatelj peljeski gnoj nije naredio da ovako pises?

Haha

***

Tiranija tupadžija

Pazi gore uspaljenih HDZ botina, što su se napalili. Ma ja samo su Čović lord od Lištice i Plenković anemični pravi Hrvati, svi ostali su oni tamo neki, bilo koji, neprijatelji uglavnom. Jel to?

Pametnjakovic

Putin instruira vucica,a vucic dodika koji prenosi upute milanovicu.

I ja sumnjam pođahkada

***Može biti, može biti vrlo lako. I nisu moji, okle moji!?

Boske

Dodik je prenio Milanoviću da mi je Putin poručio da mu neće poslati mast za one čiburine po licu ako neće igrati po dogovoru.Jeftin je taj šnjofko.

Savjet

Ivice manje komentarisi, vise kreci ograde i zidove.

Swrbo-kuroatski

RuZZki saveznici

Sdd

BRAVO IVICE, OVI RUZNI KOMENTARI NA TVOJ RACUN SU KOMENTARI PROPALICA, LOPOVA I PROTIVNIKA SUZIVOTA

***

***

Mario

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije