Ivica Dačić nakon odluke FIFA-e: Nikad ne bi kaznili Ukrajinu kada bi rekla 'Donbas je naš'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Miki

Lijepe riječi su ukras

***

****

Patak dača

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Miki

***

X

Ali, Dacicu-ruzni pacicu, vas niko na svijetu ne voli jer ste se dobro potrudili da svima pokazete kakvo ste smece od ljudi!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Z

Pa Dombas i jeste Ukrajinski. Zašto bi ih onda trebalo kazniti? Ovaj Paja Dača pojma nema šta prića.

Haha

Kretenu malešni. Porediš neuporedivo. Ako su smrdi glupi, drugi znaju da si običan lažov.

tuner

normalno konjino da ne bi, jer se zna sta je Donbas, a sta Kosovo. Ti bi da palamudis svijetu non stop svoje supljake? Proslo vrijeme, sad mozes samo kukati u sumadiji i dijelu vojvodine.

odgovor

Pa licemjerje. Demonstracija sile. Ipak oni imaju "demokratsko pravo" da mijenjaju rezime u tudjim drzavama jer su "losi" po narod. A kada neko drugi mijenja rezim to nije demokraacija nego okupacija. Ne treba napustati fifu ipak smo mi banana drzava tako da veliki mogu da rade sta god hoce, kao sto se pokazalo u proslosi. Smrt americkim fasistima. ka Miki Spremi ti traktor četo. Trebat će ti. A kada Ameri odu sa Kosova, njegova sjeverna granica bit će između čačka i Niša. Pun vas je krc cijelom svijetu, i balkanu i svima. Smeće, kako Washington Posto napisa, plemena koja su protjerana sa kavkaza radi izazivanja ratova, i od tri plemena samo ste vi prezivjeli. I evo vidis samo sranja pravite cijelom svijetu. Pa su vas morali bombardovati. A znas ko ce rijesiti problem? Sve okolne zemlje, jer svima je pun ***** i vas i srbije i beograda.

NRW

Ako nekoga treba kazniti za Dombas i Krim onda je to Rusija a nikako Ukraina, jer je to njihovo.

Леми

normalno konjino da ne bi, jer se zna sta je Donbas, a sta Kosovo. Ti bi da palamudis svijetu non stop svoje supljake? Proslo vrijeme, sad mozes samo kukati u sumadiji i dijelu vojvodine. ka tuner Хајде просвјетли нас и објасни разлику у смислу међународних односа и међународног права разлику између тзв. Косова и Донбаса?!

Anka

Ali, Dacicu-ruzni pacicu, vas niko na svijetu ne voli jer ste se dobro potrudili da svima pokazete kakvo ste smece od ljudi! ka X Ko vas voli,luzeru?!u austriji beze od vas!!

N

*** Treba vas od svijeta izolovati

Milos

Republika Srpska je SRBIJA

Samo ***

***

Istina

Republika Srpska je SRBIJA ka Milos

/ Najnovije