Ivan Pernar napadnut u Zagrebu: Vrijeđali ga i udarali pred pučkom kuhinjom

Radiosarajevo.ba
Ivan Pernar napadnut u Zagrebu: Vrijeđali ga i udarali pred pučkom kuhinjom
Nakon što su ga već jednom građani verbalno napali u tramvaju, zastupnik u hrvatskom saboru, Ivan Pernar, danas je ponovo napadnut, ovoga puta fizički ispred pučke kuhinje u Zagrebu.

Pernar, koji je inače postao popularan na cijelom Balkanu, ima posebne rituale te je vrlo često među građanima, sa kojima komunicira u želji da riješi probleme svih njih. Jedan od takvih rituala je i posjeta pučkim kuhinjama, te jetako bilo i danas, no nažalost po njega sve se loše završilo.

Pernar je želio live snimkom na Facebooku pokazati velikom broju svojih pratilaca koliko ljudi koristi usluge pučkih ili javnih kuhinja u Hrvatskoj, kako bi dokazao svoje teorije koje predstavlja saboru, no u njegov live video su se uključili i građani.

„Nemoj mene snimati“, začulo se nekoliko puta iz pozadine, nakon čega je Pernar dobio i jedan udarac, a čule su se i psovke, što možete i sami vidjeti u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije