Istražili smo kakve nas cijene očekuju na Makarskoj rivijeri ovog ljeta

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Misho

Nakon godina ljetovanja u Tucepima moja obitelj i ja smo odustali. Toliko prljava voda i nekultura od domacih kada cuju nas akcenat me odaljila. Bitno je da dodje Nimac koji se premislja oko napojnica ili Poljak koji ispred apartmana rostilja kobasice uz pivo. Mislim da su BiH turisti jako podcijenjeni a vjerujem i da potrose…

Gogo

Ne interesira me kakve su cijene u Dalmaciji koju sam baš puno volio, ali stvari su se promijenile i ne želim da ponizno za svoj novac molim da budem uslužen: za moj novac ima mnoooooogo opcija, pocev od Istre pa do Turske. Da, prosle godine sam bio u Turskoj i platio za 1/3 manje nego u Dalmaciji, a dobio 10 puta više...

Hahaha

Ne interesira me kakve su cijene u Dalmaciji koju sam baš puno volio, ali stvari su se promijenile i ne želim da ponizno za svoj novac molim da budem uslužen: za moj novac ima mnoooooogo opcija, pocev od Istre pa do Turske. Da, prosle godine sam bio u Turskoj i platio za 1/3 manje nego u Dalmaciji, a dobio 10 puta više... ka Gogo Platio 1/3 manje a dobio 10 pita više?? Da nisi pretjerao malo?

gost

Ne interesira me kakve su cijene u Dalmaciji koju sam baš puno volio, ali stvari su se promijenile i ne želim da ponizno za svoj novac molim da budem uslužen: za moj novac ima mnoooooogo opcija, pocev od Istre pa do Turske. Da, prosle godine sam bio u Turskoj i platio za 1/3 manje nego u Dalmaciji, a dobio 10 puta više... ka Gogo Vjerovatnost zavisi i gdje u Turskoj. Tamo gdje sam ja bio je sve bar duplo skuplje nego kod nas..

Hercegovac u Bosni

Objavite i kolike su cijene smjestaja kod nas.

Ne zavisi gdje u Turskoj

U Turskoj, koju god klasu odaberes imat ces osjecaj da dobijas ono sto placas. U Hrvatskoj u drugu ruku obratno. Koliko god malo i puno platio, neces biti zadovoljan. Sta vise, jos ce oni tebe kao gosta ocjenijivat "trosis, ne trosis", "ostavio si cisto, nisi". Ocjenjuje se doacin, ugostitelj, a ne gost. Gost biva usluzen i trudi se da ga se zadovolji. Hrvati imaju jos pedeset godina treninga da dodju u ravan sa poznatim tursistickim mjestima.

U Tucepima se pojavila nepoznats bolest umiru ko muhe sahranjuju ih po noci!!

.

Od malena pa odavno

Vec petnaest godina ne ljetujem na Jadranu iako sam od malena ljetovo. Fali li mi? Ni najmanje. Tesko onom ko sebe ubijedi da je osudjen na Hrvatsku. Ni odmora ni ugode. Platis da se ustrucavas, a nikad im dobar nisi. Sikter.

Neum - Faslsticka vuk0jeblna

Gore od Hrvatske je samo bosansko more - Neum. Taj tamo nak0t jos nije evoluirao iz stadija gmazova. Kapci im se preklapaju horizontalno.

Ja ne znam gdje cu na more...

... ali znam gdje necu na more.

Bosnjak

Cijene su manje nego na Jahorini,Bjelasnici i Mostaru(oko starog mosta). Nema u Sarajevu tocene pive ispod 4KM

smeće od sajta

teško onome ko ne zna čitati kartu...toliko jeftinijih i ljepših destinacija, plus tvojim parama ne sponzorišeš dušmana

Objektivan i nepristran

Ma bjezi, nemojte tamo ici, sponzorirati neprijatelje, jos tako skupo! Ima puno ljepsih i boljih destinacija!

Adi

Kome je skupo i a jablanicko neka ide, crna gora napucala cijene, sugavi neum isto, sta bi vi guzovace

Biimark

E moj druže zagrebački evo nas kod vas u pljački

@Novinaru

Pa čika novinaru slobodno napiši sve šta ima na meniju. Iz lokalnog KS patriotizma si svinjetinu preskočio, a vjeruj mi ne bi ti to niko zamjerio da si naveo!

Fehim

Pravi odmor je kada ne razmisljas niocemu, nego se opustas, relaksiras, uzivas i odmaras. Odmor na kojem svakodnevno zbrajas, sabiras, oduzimas, cekas, nerviras se, raspravljas, dumas, uskrscujes sebi i na kraju budes isfrustriran...nije odmor. Od voznje 5h, cekanja na granici, do dolaska u smjestaj covjek se premori i isfrustriran bude. Smjestaj, lokalna pravila, udovoljavanje domacinu te odmah stavljaju u podredjen polozaj, kao da ti je cast sto ljetujes. Cijene, izbor ponude i svako malo doplate iritiraju iz dana u dan. Sve se svede da ti se docepati komada plaze, miris mora i borovine i koji kamen pod bubregom medju silnim tulanima oko tebe. Ubjedjujes se da uzivas. A onda po glavi vrtis sta jesti jer je sve skupo. Kazes ma sta me briga, dosao sam da odmorim i potrosim. Sjeden da jedes, uzmes Menu i kombinujes, kombinujes da nadjes optimalno za svoj novcanik i zeludac. Glad ti povecava cekanje i cekanje, a onda dodje razocarenje porcijom i cijenom ker je bila losa usluga a pojave se i dodatni troskovi priloga koji se ne podrazumjevaju. Na kraju odes ljut i ogorcen i prevaren. Prodju ti dani koji su se sveli u ubjedjivanju da je bilo sve ok jer si primarno otisao da se okupas i osuncas i omirises bor i sol, prihvatjuci sve te agonije, ignorisanja, nepostivanja, deranja i razocarenja obavezujucom cijenom suncanja i kupanja. Kuci dodjes slomljen i umoran s odmora, paradoks.

Svake godine ista priča na RS

Stvarno mislite da ovakvim člancima sabotirate sezonu? :) Ajd neka vam je sa srećom!

/ Najnovije