Ispovijest Vedrane Rudan: 'U četiri mjeseca moje bolesti ne može naći 15 minuta za mene'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

tako je to, zato se ja necu zeniti osim ako budem morao ne treba mi niko nikad

smaraš

nebitna babo, iš!

87649167

LAJALA SI IZ SRBIJE PROTIV HRVATSKE, SVE SE VRAČA SVE SE PLAČA.TI SI JEDNA POKVARENA OSOBA.IDI U SRBIJU TAMO TI JE MIJESTO.

Trebat će ti ne sekiraj se život proleti za tren.

tako je to, zato se ja necu zeniti osim ako budem morao ne treba mi niko nikad ka gost

Ne pijem dok Paja vozi

LAJALA SI IZ SRBIJE PROTIV HRVATSKE, SVE SE VRAČA SVE SE PLAČA.TI SI JEDNA POKVARENA OSOBA.IDI U SRBIJU TAMO TI JE MIJESTO. ka 87649167 Trebaš naučiti bosanski/hrvatski jezik pa bi znao o čemu ona govori/piše

Lektor

LAJALA SI IZ SRBIJE PROTIV HRVATSKE, SVE SE VRAČA SVE SE PLAČA.TI SI JEDNA POKVARENA OSOBA.IDI U SRBIJU TAMO TI JE MIJESTO. ka 87649167 *vraća *plaća *mjesto Obratiti pažnju na korištenje interpunkcijskih znakova. Nema potrebe da konstantno koristiš caps, na internetu to predstavlja deranje. Uostalom, zašto očekujem od nekog ovdje da bude pismen? Hahaha…

Ne pijem dok Paja vozi

>>*vraća *plaća *mjesto Obratiti pažnju na korištenje interpunkcijskih znakova. Nema potrebe da konstantno koristiš caps, na internetu to predstavlja deranje. Uostalom, zašto očekujem od nekog ovdje da bude pismen? Hahaha… ka Lektor<<Tako je kolektoru ti si dobar dokaz. Započeo si rečenicu malim slovom bravo detektoru

Lektor

>>>>*vraća *plaća *mjesto Obratiti pažnju na korištenje interpunkcijskih znakova. Nema potrebe da konstantno koristiš caps, na internetu to predstavlja deranje. Uostalom, zašto očekujem od nekog ovdje da bude pismen? Hahaha… ka Lektor<<Tako je kolektoru ti si dobar dokaz. Započeo si rečenicu malim slovom bravo detektoru ka Ne pijem dok Paja vozi<< Nijednu recenicu nisam zapoceo malim slovom. Ovo na pocetku nije bila recenica, ali to nije uocljivo na prvu zbog formata komentara, r3tarde.

Mina

LAJALA SI IZ SRBIJE PROTIV HRVATSKE, SVE SE VRAČA SVE SE PLAČA.TI SI JEDNA POKVARENA OSOBA.IDI U SRBIJU TAMO TI JE MIJESTO. ka 87649167 kako ste grubi i... Vjerojatno da će bit bolji svijet kad nestane Vedrane. Koji primitivizam.

glupačo, kad ti krepaš

kako ste grubi i... Vjerojatno da će bit bolji svijet kad nestane Vedrane. Koji primitivizam. ka Mina bit će manje budala.

/ Najnovije