Islamska zajednica reagirala na navode o Zukorlićevoj "trećoj ženi": Bestijalno!

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Ne znam šta tu ima “bestijalno”. Ako je mogao imati drugu - što ne bi i treću? Druga žena, očito, dobro zna kakav je bio. Ona ne tvrdi da nije istina: žena razumije da je za njega brak bio ugovor. Molim lijepo - punoljetni ljudi, to je njihova stvar.

Senka

Govorilo se za njegovog života da ima četiri žene i nije se dizala graja, čemu sad ovo...dvije,tri ili četiri. Jedna uglavnom nije.

Bosanka

Zuk je musliman,Srbin,odkud sad Bošnjak?! Zar bi "Mujo" rođen u Hrvatskoj,od oca i majke,također,rođenim u Hrvatskoj trebao biti Bošnjak?! Po šerijatu mogao je Zuk imati i četvrtu ženu,jer on nije očito priznavao sekularnu državu Srbiju...

/ Najnovije