Iskreno, pa gdje puklo: Ana Brnabić otkrila detalje iz mladosti

4
Radiosarajevo.ba
Iskreno, pa gdje puklo: Ana Brnabić otkrila detalje iz mladosti
Foto: YouTube/AmiG Show / Ana Brnabić gostovala u AmiG Showu

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je prvi put u nekom TV showu, a pritom je otkrila detalje iz privatnog života.

Komentirala je činjenicu da je prva žena koja je postala premijerka u Srbiji, kao i prva pripadnica LGBT zajednice na toj funkciji, a prisjetila se i nekih situacija iz prošlosti o kojima dosad javno nije govorila.

"Bilo mi je teško što sam premijerka nakon Vučića. To što sam prva premijerka, dio LGBT zajednice, sve to ne toliko... Nisam imala nekako ni vremena baviti se tim stvarima na taj način. Bilo je ludo i hrabro prihvatiti ovakvu odgovornost kakvu nosi pozicija. Kad se boriš, boriš se do kraja", kazala je Brnabić za AmiG Show te priznala da priželjkuje više sna.

SDA usvojila 13 zaključaka: "Pozivamo Trojku da prestanu gaziti dostojanstvo bošnjačkog naroda"

SDA usvojila 13 zaključaka: "Pozivamo Trojku da prestanu gaziti dostojanstvo bošnjačkog naroda"

"Voljela bih više spavati, ono što je optimalno, nekih sedam sati recimo. Vrlo mi je teško ustati ujutro u pola sedam", rekla je u emisiji, pa otkrila što je sve tokom odrastanja znala raditi majci i ocu.

"Mnogo gluposti sam radila, svojim roditeljima sam priređivala pakao. Svaki dan su bile gluposti. Pustili su me da izdivljam. Najveća glupost je bila u to vrijeme kad sam radila tehno partije, poslije tri dana sam im vratila auto. Tri dana nisam bila kod kuće. Jednom sam otišla u Crnu Goru na pola sata. Nestalo mi je novca, nisam se mogla vratiti, pa sam zvala najboljeg prijatelja da mi kupi avionsku kartu da se vratim. Užasno je bilo mojim roditeljima", navela je Ana Brnabić te otkrila da joj je nadimak Aša, prenosi Jutarnji.  

Kaže da joj partnerica Milica kupuje garderobu.  

"Ja ne znam brendove, marke. Meni Milica sve kupuje. Zaista ne znam", kazala je u emisiji pa navela da najviše voli slušati muziku iz osamdesetih.

Ostatak teksta čitajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije