Internetom kruži užasan snimak u kojem Natalija prijeti Crnogorcima i Albancima

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Puna negativne energije,jedan lijek to 100% lijeci.k....

Nema

Koja bolest i opsjednutost, ovakvom bahatoscu i mitomanijom ce spasti na 3 kvarta gdje zive srbi

1

Ovo je nastavak politike genocidnog naroda. Njima je predsjednik ratni zlocinac Aleksandar Vucic.

ISTO CE NAM BITI U BOSNI AKO NJIHOVA STRANKA NE DAJ BOZE NEKAD POBJEDI!

Ali GLUPOJ, ZAOSTALOJ Bosnjackoj omladini ne moze sreci..oni glasaju za taj OTROV..a "jaran" im jer onaj Abazovic..pa vidite sta napravi od Crne Gore koja je bila NA KORAK od EU..sta joj"dobri srbi "napravise...

suljaga

Jest se vla'adija osilila. Samo traktor vla'a spasava.

N.G

Vidi se da je žena bolesna njoj treba doktor

NB

Problem nije sto postoji neka budala vec sto budala u savremenom svijetu media dobije prostor koji ne zasluzuje I svi mi znamo njezno ime i prezime i jretenski videouradak. Problem je sto svi mi sve vise samo povrsnocutami vijesti a portalu se uklope u tu povrsnost I onda ovakvi idiot dobiju publicitet. Poprilicno sam siguran da ova cura nije toliki Nacional ista, ona je jednostavno nerealizovana budala zeljna publiciteta

Komentator

Tužno je da mladi ljudi koji nisu osjetili posljedice zadnjeg rata, žive u filmu koji fura ova mlada gospođica. Tako mogu samo oni koji ne vide dalje od svog nosa.... Ima ovoga na svim stranama, negdje malo više, a negdje manje. Sami smo krivi što smo dozvolili da se nakon rata u školama a i van njih nastojalo da se upravo formira novo topovsko meso.

Nato!

Je l gutas ti?

MAKTUB

Pa na ovom portalu bolesni mozgovi pisu 100 puta uzasnije stvari, psuju, kunu, prijete ubistvima protjerivanjima, ratom, ma strasno. I bolesno, sto je najtragicnije. A ove debile koje skola i dzamija uce i ispiraju im ono mozgica sto imaju, trebalo bi pod hitno u vojsku. Pa neka u miru isprobaju jedno 12 mjeseci kako je nositi uniformu i kad se ne ratuje.

/ Najnovije