Incident u Pragu, Vučić poručio crnogorskom predsjedniku: 'Ti govoriš srpskim jezikom'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma daaa... srpski jezik na ijekavici,

tako je moj Vucko, tako je. Sjedi, jedan..... Da uzmes malo citat knjige, ne bi uopce nikad vise doveo u vezu Crnogorce i Srbe. Vec u naseljavanju Balkana u sestom vijeku nove ere pretci danasnjih Crnogoraca su dosli TADA kao nas, hrvatski ogranak, dok su Srbi kasnili jedno pedesetak do stotinjak godina, vec to bi ti trebalo zagolicat mental da razmisljas.... al kad nemas suchijem.... Vama su se priblizili pravoslavljem, koje su kasnije prihvatili. I to je sve. Ostalo zakljuci iz prethodno napisanog.

Vucic Ubleha

Kupuje avione koje po ugovoru na smije koristiti protiv Nata znači ni protiv HR Kosova Albanije samo može koristiti protiv genocidnog entiteta. Platiti avione 2 3 milijarde koje će dobiti za 10 godina neshvatljivo. Umjesto da dize ekonomiju puteve kanalizaciju oni nemaju u 10 vecih gradova on baci tolike pare. Budala

Ceo

svet govori nekom varijantom sorapskoga.

Teško da postoji srpski jezik

Preko 8000 riječi ste uzeli od Turaka tokom 500 godina njihove vladavine. Da ih niste uzeli ostao bi vam riječnik na dvije stranice i korice. Toliko o srpskom jeziku.

Gost_Radio_Sarajeva

Nije, to je crnogorski. Prvo nije na ekavskom.

Uzurpator i diktator

Kas ćeš priznati da srpski jezik ne postoji,vaš jezik se sastoji od 10% riječi koje ste vi izmislili,sve ostalo ja plagijator Karadjic Vuk prepisao iz bosanskog i hrvatskog riječnika.

Cemu to ...

... covjece, sta je s tobom??!

Pa pobogu ljudi ..

KO je ovaj degenerik s ovog portala koji ne zna dana jednog provesti bez vijesti o ovom psihopatskom balavcu? Ima li IKAKVIH drugih vijesti bez svakodnevnih update-a iz ove smrdljive zemlje i njihovog retardiranog predsjednika i njegovih analista?

Pa sbajoeristo

***

Tatar

***

Bosanac

Cuj imaju jezik srpski i hrvatski , a gdje su vam riijecnici za te jezike .srpski rijecnik najstariji od vuka Karadzic oko 200 godina.hrvatski oko 140 godina . Trazite sami koliko je najstariji Bosanski rijecnik Star da se ne lazemo . Nije greska u pravopisu . Selam

Naravno

svi na svijetu govore razne dijalekte srpskog jezika !!!!!

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

HAHAHAH TAKO ZVANI *****KI JEZIK JE PREPISAO SA BOSANSKOG ONA ĆOPAVA VARALICA S FESOM karadžić PLUS IMAJU PREKO 14000 TURSKIH RIJEČI DA SVE TO IZBACE MOGLI BI SAMO ROKTATI KAO PRAVI PRASCI !!

/ Najnovije