I u crnogorskom ljetovalištu vrtoglave cijene: 'Ovo je klasično udaranje po ušima'

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Erroro

Hahah a kod nas je za turiste posebno na bascarsiji sve jeftino Vec na aerodromu kad sjednu u taxi mogli bi vidjeti koliko su dobrodosli kad im kazu cijenu voznje i prtljaga Znaci ko drugom sebi Vidimo tudje a svoje ne Doslo vrijeme kapitalizma svako gleda sebe zar to nije moto svakog covjeka danas Da.Treba gledati sebe ali ne u pogresnom smislu kao sto je danas sve izopaceno pa eto i taj zivotni smisao Iz krajnosti u krajnost se zive zivoti danas

Ne pijem dok Paja vozi

>>Hahah a kod nas je za turiste posebno na bascarsiji sve jeftino Vec na aerodromu kad sjednu u taxi mogli bi vidjeti koliko su dobrodosli kad im kazu cijenu voznje i prtljaga Znaci ko drugom sebi Vidimo tudje a svoje ne Doslo vrijeme kapitalizma svako gleda sebe zar to nije moto svakog covjeka danas Da.Treba gledati sebe ali ne u pogresnom smislu kao sto je danas sve izopaceno pa eto i taj zivotni smisao Iz krajnosti u krajnost se zive zivoti danas ka Erroro<<Pa dobro sad u Sarajevu na Baščaršiji je u redu da je toliko skupo a na drugim mjestima nije. Kako Sarajlije kažu ako ti je skupo što si onda došao.

Derim

***

/ Najnovije