Hrvatsko ministarstvo: "Hidroelektrana na Uni ima potrebne dozvole, ne mogu se poništiti ako..."

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oko

Kako nije krivično djelo u parku prirode gradit to smeće što ne gradi na plitvičkim ako nije krivično djelo??

Tuner

Drzava Busko jezero proglasi nacionalnim, i zatvori cijevi. Znate za koliko bi ponistili dozvole? Ili sa HE Trebinje vodu usmjeriti u CHE Capljina a ne u HE Dubrovnik. Znate kakve mogucnosti imamo ali nece niko da ih koristi.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Derim

BRAVO HRVATSKA, čestita ti kroatifilna redakcija krugoval-mahale iz islamsaraja! ka ******eni ološ su kreteni, Je bem li ti mat ernicu u kojoj si zacet, kretenu retardirani , i ovom iznad tebe isto tako. Kad opet pocne, takvi se nece moci sakriti ni u misiju rupu.

Derim

Dje ste sad diverzanti, sta cekate ba. Ako je nastave graditi i igrade je, a nista ne uradite. Bolje vam je odmah se ubijte, nego da vas tako polako ubijaju.

ne pijem dok Paja vozi

***

ne pijem dok Paja vozi

***

ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

. ...popričate li? ka Sretneš li kad svoj 🧠 Problem je što se čuje eho

Prekrasno

Cek ide I nuklerani otpad usput u Uni

***

***

Mi cemo gradit gdje mi hocemo na nasem teritoriju!

Kako nije krivično djelo u parku prirode gradit to smeće što ne gradi na plitvičkim ako nije krivično djelo?? ka Oko ............................ A vi birajte sejdu stakora peljeskog, pa se poslije iscudjavajte. Ovo nije nista, sta vas jos ceka ako ga opet na silu izglasate muslimanskim glasovima!! Ne zaboravite da hocete u EU, eh pa za to moraju bit suglasne SVE clanice unisono!

/ Najnovije