Nacional: Milanović je postao saveznik kreature koja blokira FBiH i negira genocid

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Teta..

...bubuljicavi je jednostavno malko lood...pored toga sto je klepnuo koju Kunu od Putina,pa sada mora,htio ne htio,"podrzavati" Laktaschenka..

AB

Bravo Zrinka. Imaš veća muda od svih svojih kolega novinara koji za sitan šićar lažu i pišu zapaljive tekstove na štetu države BiH. Sasula si istinu u lice svima od političara EU do ovih srpsko - hrvatskih tajkuna koji su političkim igrama, lažima, podmetanjima i licemjerszvom zaradili bogatstvo na kojem bi im zamjerili i zapadni milijarderi i koji su sutra spremni povesti rat ne pitajući za ljudske žrtve samo da spase opljačkano. Neće im poći za rukom, sigurno !

Zrinka Vrabec Mojzeš

Zrinka Vrabec Mojzeš je malo kržljavo smeće KOJE JE POKRALO TEŠKE PARE I ZAMALO UNIŠTILO RADIO 101. umjesto da kržljava prdi u zatvoru, na intervenciju američke ambasade kojoj je služila na 101-nici kržljava je oslobođena odgovornosti za teški kriminal. sad opet izvršava zadatke iste ekipe,,,,

Black

Tacno tako.

JA1

@Tito<< sebe si izgleda ubijedio da je tako, jos samo da nas ostale ubijedis.

Celo

@Tito Jeste jeste Avionima , tenkovima i haubicama po svim bratskim republikama

JA1

@Tito<< sto makedoniju i crnu goru ne sacuvaste ko nas ostale. A tek sloveniju, samo izvukli oruzje iz nje da ga upotrikebite ovdje za ocuvanje SFRJ

/ Najnovije