Hrvatski ministar zaprijetio: Nećemo dopustiti da iko nametne građansko uređenje BiH!

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kao Agresorska zemlja

Možete da ga pušite .

N

Sta je jadna bih skrivila da ima fasiste za susjede. Pa treba se potuci jednom za sva vremena pa sta bude da bude

nasvasta

Tražiti izvinjenje ili protjerati ambasadora ,pokazati jednom zube .

razguli

prestao citati tekstove ovog covjeka, klasicni huskac

registriran

Poznat kao mediokritet. Hrvatska lopina.

Habuhabuhabu

U izrazu mu se odslikava bolesna podmuklost.

Moks

Kreten,imbecil,licemjer kaže "Ne možemo dopustiti da se nametnu umjetni modeli koji bi išli na štetu bilo kojeg naroda"!!!! O čemu ti imbecilu???? Umjetni model je nametnut svim narodima u BiH 90-ih!!! Na štetu svima!koji su BiH! A lešinari i dan danas bi nešto! O kakvim Hrvatima u BiH ti pričaš??? U BiH postoje katolici,muslimani,pravoslavci BOSANCI I HERCEGOVCI!! A svi koji se ne osjećaju tako ,široko im polje preko granice .Rašitite im ruke i dajte im svoju zemlju,a miješanje u tudju zna se šta je!! I na kraju (moglo bi se u nedogled štošta napisati) "Da nije bilo Hrvatske..." BiH bi bila stabilnija ,uredjenija i prosperitetnija država nego danas. Sikter!

UZP

“Za početak, ako su oni sve oslobodili i spasili nas, zanima me samo ko nas je prije toga tri i pol godine spašavao i čuvao?! I ko je čuvao Hrvatsku? Ustvari, mi smo njima sve to vrijeme čuvali ovaj prostor ovdje. Što bi bilo da smo mi pali? Gdje bi Hrvatska bila danas? Bila bi na onoj liniji Karlovac-Karlobag-Virovitica dolje! Prvenstveno smo mi, Peti korpus, sudjelovali u oslobađanju hrvatske teritorije. Mi smo ušli u hrvatsku teritoriju, oslobođali Plitvice, Rakovicu, Korenicu…”, smatra Abdić.

Slava Storonci

BiH se može urediti po načelima švicarske ili Belgije. Svatko brine o sebi i svi o svima. Zajednica više naroda. Sejdić i Finci su nemušta maska za nešto drugo, čega ne može niti će biti. EU je to već shvatila, a Bidenu ćese to tek objasniti.

Slava Storonci

Mislim da Srbi i Hrvati (ZG i BG) moraju ozbiljno sjesti i dogovoriti što i kako s BiH.

Babledable

Ko vam drma kavez lojavi?

*

Mislim da Srbi i Hrvati (ZG i BG) moraju ozbiljno sjesti i dogovoriti što i kako s BiH. ka Slava Storonci Mislim da se i dogovaraju, evo 30 godina, al izgleda nista od tih ZG i BG dogovora? Što li? Hoće li se opet sjetit da pokušaju pobiti ovih 2 miliona Bosanaca? Pa hejd eto, probajte više konačno. Tome se samo Bosanac i nada, da već jednom završimo za sva vremena!

Blue

@Slava Storonci za tvoju informaciju ,BiH je bila uredjena država do trenutka dok se te tvoje navedene dvije kvazi države ,kojima bi bilo bolje da urede stanje u svojim maticama,nisu počele miješati i gurati špicaste noseve gdje im nije mjesto,nikad bilo, niti će biti.

Jeremija

Dajte konstitutivnost Srbima i Bošnjacima u Hrvatskoj. Dosta je nepravde.

kikirez

More da ga grli Radman, mislim grlich!

Slava Storonci

@Blue, Srbija i Hrvatska su ozbiljne države i siguran sam da će naći prihvatljivo rješenje za BiH. Sve će biti riješeno na demokratski način, kao što i dolikuje kršćanskoj civilizaciji. Kao i u svakom braku koji više nema smilsla, imovina se pošteno podijeli i mir Božji, Hristos se rodi. :))

Slava Storonci

@Jeremija, Srbi i Bošnjaci u Hrvatskoj biraju sami svoje predstavnike i jezičak su u današnjoj vlasti tamo. Da ponovim, sami biraju svoje predstavnike u Saboru. Ne biraju ih većinski narod. Civiliziran narod i država.

Slava Storonci

@Moks, Cutilierov mirovni plan (kojeg je prije rata podpisao Alija pa kroz 10 dana povukao podpis) je predvidio pravednu administrativnu podjelu između tri naroda. I jebiga, onda se pošlo u rat za osvajanjem više nego što se moglo progutati. Danas imate to što imate...to je vama vaša borba dala, jelte. Svi to znaju, sve je zabilježeno, jer je historija murva. :)

11 541

11 541 Dobro zapamti ovaj broj, bijedni štakore. Kad ga se sjetiš bit će kasno.

*

Srbi su ; 1. Narod koji je ratovao sa svim svojim susjedima. 2. Narod koji je izazvao ratove sa svim svojim susjedima. 3. Pretvorio sve svoje vojne poraze u pobjede. 4. Slavi svoj najteži poraz u istoriji (Kosovsku bitku) kao nacionalni praznik. 5. Narod koji je bježaniju svoje vojske na Krf (grčko ostrvo) u I Svjetskom ratu, ispred austrijske i nemačke vojske označio u istoriji kao taktički manevar. 6. Koji je pobio, izdao ili proterao sve svoje vođe. 7. Čija epika (narodne pesme) je zasnovana na pozivu na osvetu i mržnju. 8. Čiji je predsednik proglašen ratnim zločincem, a oni ga ponovo iz zatvora kandiduju za predsednika. 9. Kada se sretnu u radosnom ushićenju jedan drugom psuju Boga, majku, sestru, dete, hleb i sunce. 10. Narod koji je u doba komunizma rušio i zapuštao svoje bogomolje. 11. 11. Čiji nacionalni instrument – gusle – ima samo jednu žicu i to napravljenu od konjske repne dlake. 12. Narod koji drži za srpskog pisca čovjeka čiji roman počinje sa Bismillahi rahmanir rahim (Derviš i smrt). 13. Čiji reformator jezika, Vuk Karadžić, je nosio fes, tursku tradicionalnu kapu. 14. Narod koji je svu svoju hajdučiju, pljačku i otimačinu opevao u junačkim pesmama. 15. Narod kome je je uspelo da po prvi put u istoriji učini da ih napadne vojni savez hrišćanskih zemalja i zaustavi genocid koji su oni počinili nad muslimanima. 16. Narod koji svoje zločince proglašava svecima.......I ima još......ako već moraš da progutaš žabu…ne gledaj je dugo… Od zaborava sačuvao: Slobodan Radulović

*

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Gost

Bravo ministre! U BIH 'gradjansko' znaci islamsko. Ismalski fasizam nije dobrodosao u BIH!

JA1

Da mi imamo pravo vodstvo a ne pokvarenu i izdajnicku SDA ne bi susjedi ovako mogli pricati. Na ruku im idu nasi izdajnici koji su i potpisali ovakvo uredjenje BiH. Neka zapamte susjedi, nije Bosna SDA, mi je necemo prodati.

Aha

Muslimani imaju sve šanse da izgube i to što su im Ameri na dlanu dali! Srbi i Hrvati to neće još dugo trpiti i mirno posmatrati!

L

Opet ovaj psuje kao najveci primitivac jadni. Cuj 500 godina, a sta ste bili prije turaka izdajuco vjere pradjedove.

Hahahahaha

Opet ovaj psuje kao najveci primitivac jadni. Cuj 500 godina, a sta ste bili prije turaka izdajuco vjere pradjedove. ka L Kakve vEre bre? Je li Isus bio staroslavensko bozanstvo? Saruman na kinder jajetu je vasa vEra.

Svakog gosta i po dana dosta

Gradjansko i evropsko je nirnberski zakon za ustasice da mogu po rasnoj osnovi praviti cist ustaski entitet ili misa za jasenovacke koljace?

H-aha

PrE cE biti da ce bosanska SH iredenta zijanit sto su dobili DEjtonom brE.

Blue

@ Slava Storonci Jedno se ima za reć...ovo nije brak :) Možete se razići gdje god hoćete (Bosni bi i bolje bilo bez takvih) kod tih što vam daju "sve" ,a zapravo ne daju ništa osim mržnje ,koriste se na takvima kojima je primarno bitna nacionalnost ,ko ne koristi mozak ,najlakša je ciljna grupa . ;)

XYZ

Sta je Republika Hrvatska nego GRADZANSKA drzava,za sebe ste uveli gradzansku drzavu,a nama ne bi dali eee nemoze drugar.

*

I garantujem da će OPET 300 000 Bosanaca Glasati za Komšića, jer oni ne glasaju za Komšića nego PROTIV pokvarenog lopova Čovića i njegove smradave lopovske kaste i njemu sličnih! Kad TO shvatite, Hrvati u ambiciji, onda će bit lakše. Ovdje više fašist iz HDZ-a NIKAD neće biti izabran!

/ Najnovije