Hrvatski ministar o skandalu s europarlamentarcima: "Htjeli su ilegalno preći granicu"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slava Storonci

Hrvatska je ipak ozbiljna država.

Eee

LAZI, LAZI, LAZI ME...

Naizgled

Naizgled, Hrvati najbolje prolaze kroz sve ove godine jer su najvicniji lazi i prevari. Kad se jednom podvuce linije sta mogu izroditi prevare i lazi?

ZZ

Nema niko djon obraz kao ovaj Bozinovic. Smece od covjeka i nista drugo.

0000

Ma sram ih bilo!

Cole

E cuj pokusali ilegalno preci granicu?A kad vasi granicni sluzbenici i mup vracaju ilegalno migrante i jos udju duboko na teritoriju BiH onda je to normalno?!ma koga vi vise folirate??

Veselko

U BiH se podržavaju migranti koji uspiju preći u Hrvatsku. Ako ne uspiju onda su smetnja. Umjesto da izvrše pritisak na RS da ne propuštaju migrante iz Srbije u BiH tu se stalno napada Hrvatska što ne dopušta nelegalan ulazak. To je blago rečeno patetično.

MAKTUB

Nisu mi pretjerano dragi, ne zovu ih dzaba ' Lukavi Latini' ali covjek je 100 % u pravu. Cemu ilegalni ulazak kroz staze i bogaze? Osim ako nije i neka ujdurma ili losa namjera sto rece Niceno. Vec smo culi da, gdje god je stupio Italijan/ka, tu nastaju ' zalobne' slike - kupanje na ledu, krvave noge i glave, i slicno da se neko sazali. Svi ih lazno zale, ali niko sebi ne dovodi. Neka ih u BiH.

Tuga

Ni jednome ne dozvolite da udje u RHrvatsku!Ni jednome!Svi neka se vrate u maticne zemlje i sve ok!A te zemlje koje ih zele vidjeti..neka im naruce prvoklasne avione i neka i odvedu u svoje hotele A kategorije

/ Najnovije