Hrvatski ministar kupio diplomu u Travniku? Nije znao reći koliko je godina studirao

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Trefzui

Pustite se njega ! Nebitan čovjek. Već pogledajte u seher sarajevo i vase " sultanije " ! Koja vijesti i to udarca ! Sramota za ra . sarajevo i bh !

Ostavio Dabro

nesto para u Travniku,Bosni,pomogao nasu ekonomiju.

Pa objasnio je naknadno. OK je. Donekle...

Ali sta ima kineziolog, pa neka je i magistar toga, bit ministar poljoprivrede? I generalno, cak i pametni ljudi, koji i jesu zavrsili studij, ali studij koji ne odgovara pravim potrebama njihovog radnog mjesta - zasto ih partije ipak dovode na vlast?? U Japanu, premijer bude inzenjer, jer samo inzenjer zna ekonomicno raspodjeljivat, menadzirat.... Kod nas bude u najboljem slucaju politolog, dakle pretakac iz supljeg u prazno, jos gore bude pravnik kao da smo na sudu a ne u vladi, ekonomist je bolje, ali cesto nema puno radnog iskustva kao ekonomist u privredi, a nakon toga slijede pajaci, kao ovaj kineticki ziolog :))). A mnogi su kao nas il gitane originale, pa sta cemo onda??

Haha

Hahaha, "na KF u Zagrebu stekao zvanje prvostupnika kondicijske pripreme". E moj Tito, da znaš na šta su srozali obrazovanje i nosioce ministarskih poslova. Dno dna

Sda fakultet

Pola budala i majmuna ima njihovu diplomu.zato i propadamo.

Guest

poznati Travnički ćevapi,diploma dođe usput

Derim

Hajde ba, i nije neka vijest. Top vijest ce biti, ako pronadjete nekog politicara sa originalnom diplomom.

Ćenifa

Nestalo sapuna u fildzan avliji ,šaljite ljudi sauna.

Ćenifa

***

***

***

juričan

Travnik, koliko košta diploma za ortopeda

Ujko na aparatima ... kad zaljuljaju diplome u HR

Pustite se njega ! Nebitan čovjek. Već pogledajte u seher sarajevo i vase " sultanije " ! Koja vijesti i to udarca ! Sramota za ra . sarajevo i bh ! ka Trefzui

Re Mario

Lijepe riječi su ukras!

nasvasta

Štamparije su izum SDA i HDZ neprijatelja sopstvenog naroda sve go lopov.

Niko nije iznad zakona

***

Fishek10

dok čekajući u kantini mazneš porciju ćevapa, diploma već odštampana.

Tatar

Pa zar i ti sine Brute

Samo istina.

Ne prdi, pročitaj što kaže voditelj učilišta u Travniku.

/ Najnovije