Dubrovnik / Hrvatski mediji: Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović parkirao nasred ulice

12. 02. 2019. u 13:24:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 506

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović danas je stigao u Dubrovnik, a za to se vjerojatno ne bi ni znalo da jedan automobil Čovića nije parkiran na autobusnoj stanici, a drugi na trotoaru na ulazu u Dubrovnik iz smjera Ploča, prenosi Index.hr.

Jedan od dva automobila koje je ostavio šef bosanskohercegovačkog HDZ-a, onaj parkiran na trotoaru, posebno je razbjesnio Dubrovčane koji su pozvali pauk.

Vozila bh. registarskih oznaka nepropisno parkirana u Dubrovniku - undefined

Foto: Index.hr: Vozila bh. registarskih oznaka nepropisno parkirana u Dubrovniku

No kako saznaje Index.hr, pauk se pojavio no nije digao niti jedan od dva automobila s BiH registarskim oznakama.

Iako se pojavila informacija da je Čović u posjeti načelniku dubrovačko-neretvanske županije Nikoli Dobroslaviću, iz Županije tvrde da to nije slučaj.

“Dragan Čović nije u službenom posjetu županu, ni ne može biti jer je župan na putu. Nije nam se najavio i ne znamo da je ovdje”, rekli su za Index.hr.

Ali kako saznaju Čović je bio u neslužbenoj posjeti lokalnim vlastima u Dubrovniku.

Inače, u Dubrovniku postoje mjesta predviđena za parkiranje u sličnim slučajevima, ali čelnik bosanskohercegovačkog HDZ-a i njegova pratnja odlučili su ostaviti vozila nasred ulice.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA