Hrvatski mediji: "Beograd planira u Trebinju stacionirati ruske i(li) srpske lovce"?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

To ce biti malo teze za izvesti.!!

Ccc

AMERIKO I EVROPO, PAMET U GLAVU PRIPAZITE OVE UBILACKE NAMJERE. HOCE RUSI KONTROLU NAD OVIM DIJELOM EVROPE, BAZE, OSMATRANJA.

Zenica NK

Da ostala dva člana predsjedništva BiH žele, Vučić kao i Hrvatski predsdjenik bi samo po jednom mogli doži u privatnu posjetu bilo gdje u BiH i nikada više. Aerodrom u Trebinju se neće izgraditi, to je samo „provokantan buha“ koju pušta Vučić po nagovoru svojih savjetnika od kojih jedan je i Valentin Inzko. Vučiću je Hag bliži od Trebinja.

Latko zBrode

Da srbi pripremaju nešto OPASNO jasno je k'o dan. Zbog čega ministar odbrane agresorske zemlje dolazi u Banjaluku...zbog uputa za Dodika i njegov režim. Nakon dva dana Dodik izjavljuje da mu nije teško mobilisati srpsku vojsku. Nadležni se trebaju zapitati zbog ovoga, ali ko.. .svi su POTKOVANI

Fakat.!!

Imate jedno Mahanje sa Manjace.!!

Habuhabuhabu

Zahvalite se Čoviću

Svarog

Nema razloga da komšije Srbske budu u panici i da plaču. Srbija ekonomski pomaže Republiku Srbsku i tu ništa nema sporno. Zasucite rukave, uradite nešto sa svojim životima i prestanite više da kukate jer ste dosadili i Bogu i narodu.

/ Najnovije