Hrvatski mediji o zimovanju: Idite u BiH, tamo se može i bez potvrda

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kuku

Nema kod nas korone,ljudi zive normalne zivote.

Gogo

Sta je novinari fasisticki, smeta vam sto nije restriktivno i sa torturom kao u USA i EU. Bosna ce istinu pokazati o vama podanicima i lazima zapada. D

U svemu odroni

Drugim riječima, idite tamo gdje nema nikakvog sistema, ni mjera, kao afričke zemlje, samo sa skijalištima.

Isto

Kao Ruanda,odes i radis sta god hoces.

N

Nece valjda u islamosticko teroristicki dio dolaziti sto bi rekao socijaldemokrata milanovic? U usmrdjeni dio? I da li bi se uopste osjecali sigurno tu

Extra provod

Ma kod nas puno gasterbajtera Muzike na sve strane,kafane pune,grmi trese po cijelu noc. Bujrum u naj slobodniju zemlju,samo ponesite love.doduse cijene su jos prihvatljive na odnosu evrope,a hrana nam je najbolja na svijetu,rakija se ispekla,potocima tece.izvolite Hrvati mi vas necemo pinizavati,osjecante se ko kod svoje kuce.

Leona

>>Ma kod nas puno gasterbajtera Muzike na sve strane,kafane pune,grmi trese po cijelu noc. Bujrum u naj slobodniju zemlju,samo ponesite love.doduse cijene su jos prihvatljive na odnosu evrope,a hrana nam je najbolja na svijetu,rakija se ispekla,potocima tece.izvolite Hrvati mi vas necemo pinizavati,osjecante se ko kod svoje kuce. ka Extra provod<< Neka bogati, sta ce ovdje? Kod nas fino i jeftino, pa ce doci, a cim odu opet ce na nas to sve sruciti. Jos ako onaj covjek koji mescini boluje od paranoidne sizofrenije pocne komentirati, eto belaja. Neka idu u Sloveniju, Austriju, ta oni su EU.

/ Najnovije