Hrvatski mediji: Na pomolu izmjene Daytona, u Sarajevu sretni, srbijanski mediji u drami

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Kako će u Sarajevu biti sretni kad je to miješanje u unutarnje stvari BiH?

JA1

Samo gradjanska BiH jedan covjek jedan glas. U Hr dati srbima knin i republiku srpsku i dva predsjednika kad im se takvo uredjenje drzave svidja.

Gost

Odlično! Amerikanci će očistiti JEDNU I JEDINU od vehabija, selefija, mudžahedina, Selminih sexi turista i sve ih vratiti odakle su došli.

Jeremija

@Gost Ne brini ništa, nije Bosna i Hercegovina Srbija pa da se raspadne.

jaoooo

hhahahahahahhaha prc genocidasima i uzp-ovcima

Goran Milic

moje Bosnje, jest Ameri ce da zavrse posao za vas i da vam daju cijelu BiH na raspolkoganje, a Srbi i Hrvati ce da se isele da bi vama bilo udobnije. kakav ste vi jedan paglu narod majko mila!

AB

Svi narodi u BiH su izgubili po 25 godina gledajuci kako se bogate perjanice nacionalistickih stranaka , njihove porodice i prijatelji i opet debili pisu ovakve komentare !

Gost

Ima Bošnja koji misle da bi im bilo super kad u BiH nebi bilo Srba i Hrvata. Zabluda!

Jedan iz mase

Sve muslimanske zemlje su gola sirotinja ako ne leže na nafti kao arapske zemlje.

Aha

Odlično! Amerikanci će očistiti JEDNU I JEDINU od vehabija, selefija, mudžahedina, Selminih sexi turista i sve ih vratiti odakle su došli. ka Gost

Naravno

Konacno ce se genocidni entitet izbrisati sa lica zemlje! Da i normalni srbi odahnu!

*

Ima Bošnja koji misle da bi im bilo super kad u BiH nebi bilo Srba i Hrvata. Zabluda! ka Gost

Kontra zabluda

Ima Bošnja koji misle da bi im bilo super kad u BiH nebi bilo Srba i Hrvata. Zabluda! ka Gost Da su tako mislili, istjerali bi ih od 15. do 17. vijeka. Nego su ih cuvali ko komsije. I kad se kolo srece okrenulo nadali su se da ce komsije sad njih tako cuvat. Kad "nadaj se najvise zla od onog kome si ucinio najvise dobra", poznata muslimanska poslovica se obistini pred ocima.

Stvarno

E bas ce Amerika nasu brigu da brine I nas narod da pita sta mu je bolje. Nismo mi njima nista , jer smo I postali nista. Nazalost.

Pitar

Nemojte imati zablude, u fokusu je Kosovo. Ako ga Šizoje prizna, učvrstiće poziciju Srbije u regiji. A Dodik ode nizbrdo u svakoj kombinaciji zato što je kreten.

/ Najnovije