Hrvatski medij: Vučić planirao doći u Jasenovac i izazvati haos. Iz Zagreba poruka 'To neće proći'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Haos? Jer van radnog vremena hoce da otputuje negdje?? Svasta. Bolje bi bilo da bisnjaci istraze koliko je Bosnjaka tu stradalo. Ja mogu svoje familije nabrojati bar desetoro. Da ne bude samo srbi romi i jevreji. Bilo je i drugih

Izmisljeni

Zlocini! Jasenovac je bio radni logor!

JA1

Vidis kako u Hrvatsku ne moze da doputuje niko mimo protokola, zato u BiH mogu svi bez ikakvih najava i mogu sijati pomutnju koliko god zele. Koliko puta su do sada bili ovdje hrvatski a i srpski predstavnici bez ikakvih najava i obilaze svoja plemena. Licemjerna Hrvatska uspostavlja dvostruke arsine.

Ljiljanu sam svrsio u usta

Ljiljane molim te potvrdi

S

Sram ga bilo, htio posjetiti gdje su nacisti ubijali, sram ga bilo, Ursulin deda se u grobu prevrce.

Miki

***

Wsox

Bez rječi je kad se ne da majkama Srebrenice da polože cvjeće a on na izmišljeno stratište želi privatno doći.Laž i obmana je naj jače svetosavsko oruzije

2

DODO TVRDI DA SU SRBI I HRVATI JARANI...

Obzirom

da se nezna gdje je zatrpan Drasko,a predpostavlja se da je bacen u neku septicku jamu, svi smrdi trebaju nad svojim septickim jamama odrzati parastos!

Jasenovac

je bio radni logor! Nepostoje srpske zrtve u Jasenovcu! To je historijska izmisljotina!

Gh

Ma niste vi nasljednici ndh, nikako.

@jasenovac

A vi ustase ste bili poslodavci u tom radnom logoru, sa puskama i kamama, a ne srboubice i monstrumi, je li tako?

/ Najnovije