Hrvatski dobrovoljci stižu u Ukrajinu: "Dolaze još dvije ekipe"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NACISTI NISU GENOCIDNI

nacisti oslobadjaju ukrajinu

NACISTI NISU GENOCIDNI

nacisti oslobadjaju ukrajinu

Genocidasi

HVALA SVIM HEROIMA KOJI IDU POMOĆI UKRAINI .POBIJTE ŠTO VIŠE STOKE AGRESORSKE .JEBLI SVOJU DJECU KREPANU ORTODOKSNU

Boom

Da predsjednik poziva strane dobrovoljce da se bore dok njihovi muškarci bježe preko grane

za Boom

Da predsjednik poziva strane dobrovoljce da se bore dok njihovi muškarci bježe preko grane ka Boom Ukrajinci ne bjeze preko grane, vrlo malo je takvi. Porodicu dovedu na sigurno mjesto, a onda se vracaju da se bore protiv agresora koji napada domovinu.

Boom

Ukrajinci ne bjeze preko grane, vrlo malo je takvi. Porodicu dovedu na sigurno mjesto, a onda se vracaju da se bore protiv agresora koji napada domovinu. ka za Boom<< Ma memoj mi reći bježe ko što su bježale naše patriote 90-tih ali sad seru i govore kako vole BiH. De malo bolje pogledaj snimke iz izbjegličkih kampova. Oni koji smjeste svoje na sigurno pa se vrate oni su heroji

Ukrajina

Eto ide i vojska nezavisnog Kosova.

Halo

To je protiv zakona svake zemlje a vi to promovisete, pa kad na suprotnoj strani dodju neki koji va ne odgovaraju, u bilo kom ratu, onda ih osudjujete, tipicna americka Sranja, oni su mogli ubijati i unistavati zemlje a drugi ne smiju nista.

Ljiljan

Svi koji podržavaju okupaciju ukrajine su bolesni umovi a takvi su uglavnom servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)!

idi brani nacisticku ukrajinu

Svi koji podržavaju okupaciju ukrajine su bolesni umovi a takvi su uglavnom servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)! ka Ljiljan TVOJA KRVACKA VLASKA SALJE DOBROVOLJCE NACISTE DA JEDU DJECU I PIJU KRV NJIHOVU NACISTI UBICE HITLEROVE KAKVA JE TO DRZAVA UKRAJINA KOJU NACISTI BRANE DOK IH EVROPA NASISTKINJA FASISTKINJA NAORUZAVA

/ Najnovije