Hrvatski analitičar: Milanovićeva izjava nije gaf, on je promotor interesa Putina

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Lijepe riječi su ukras!

TNT

Njemu treba jedna Klinika, da ga lijece 300 doktora ...

N

Joj sto ce amerikanci lagano sjahati ovog srbina sa vlasti. Ili ce biti posljedica

Celo

>>cijelu bosnu zamjeniti TO IM JE CILJ zvace se srpskohrvatska dolazicemo U SRPSKOHRVATSKU ka sjahace amerikanci bosnu<< mislis zbratimljeni kao u Vukovaru ili ???

Bratski

>>>>cijelu bosnu zamjeniti TO IM JE CILJ zvace se srpskohrvatska dolazicemo U SRPSKOHRVATSKU ka sjahace amerikanci bosnu<< Da, da... Srbi će vam multiplicirati Vukovar i Dubrovnik, bratski. u pokroviteljstvu Rusije, baš ste sretni vi Hrvati, svijetla budućnost. Samo naprijed

Pametnom je dosta - vratite Franju

“Evropski lideri kojima sam danas u Sofiji prenijela Milanovićevu izjavu o blokiranju ulaska Finske u NATO zbog Izbornog zakona su se naglas smijali - i nakon što su shvatili da u pitanju nije šala. Pored toga što bruka sebe, Milanović ozbiljno i opasno bruka Hrvatsku i region”, navela je Ćudić.

Milanović brine o svemu i svima, samo ne o Hrvatima

"Ići korak dalje i u to uvlačiti Finsku koja je 50 kilometara od Sankt Petersburga. Mislim da je to opasno šarlatanstvo. Međutim, ne možemo reći ne.

miki je m*d* labudovo

Neznam za vas, ali, (kako bi Forto rekao).. Ja osjećam susramlje sa Hrvatima i bosanskim katolicima... Mislio sam da je luda zahebancija da se ovaj čovjek udara nekim zabranjenim supstancama.. Ali stvarno ovo je totalno ludilo.. Da nije majku mu LSD ???

Što li

Najdraža pjesma Zorana Milanoviće je "Teške boje"- Majke & Goran Bare ☆☆☆

Pu

Nije on nikakav promotor Rusije vec samo misli svojom glavom...

/ Najnovije