Hrvatska vlada izglasala nove kazne za prekršaje: Uzvikujete pozdrav ZDS? Platit ćete 4000 eura!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pjevate četničke pjesme u sred zagreba

bit ćete maminog jedinca plenkovića koalicijski partner.

Kazimir

Dodik i Milanović na aparatima.

kazimir

bit ćete maminog jedinca plenkovića koalicijski partner. ka pjevate *****čke pjesme u sred zagreba Pa Milanović je rekao da je Dodik Srbin kakvog bi volio za susjeda tako da prebacivanje Plenkviću baš i ne ide već treba Milanovića pitati je li ovo po instrukcijama iz Banjaluke. Tražili ste dobili ste.

đe si kadragaaaa?

Dodik i Milanović na aparatima. ka Kazimir

***

KOJE SU TO HINJE MOJ BRATE!!!

adi

Lijepe riječi su ukras!

Moje ime je Emina. Ruža me pozvala u Međugorje

i bit će mi krštena kuma’. Kada sam prvi put ušla u crkvu, znala sam i osjetila da je tu moj jedini i pravi put. Brojni hodočasnici iz cijeloga svijeta ovih su uskrsnih dana pohodili Međugorje. Jedna od njih je Emina koja je u organizaciji Kristofora hodočastila u ovo hercegovačko mjesto mira i molitve, mjesto Kraljice Mira. U povratku je podijelila svoje svjedočanstvo o pristupu Katoličkoj crkvi, o kako i sama kaže njezinu jedinom i pravom putu, objavio je book.hr “Moje ime je Emina. To vam vjerojatno govori da nisam katoličke vjeroispovijesti. I nisam. Tomu pristupam za dva tjedna. Na ovaj put čekam već sedamnaest godina i ovo je bilo moje prvo hodočašće u Međugorje. I mogu vam reći: ne bih se ni vraćala koliko mi je bilo lijepo. Kada sam prvi put ušla u crkvu, znala sam i osjetila da je tu moj jedini i pravi put. U crkvi sam bila svaki dan, tu sam crpila snagu i energiju za teško razdoblje života kroz koje sam prolazila. Nisam imala priliku prije doći s Ružom i, evo, sad sam konačno uspjela. Ovo je doista jedini i pravi put i nešto najljepše što mi se u životu dogodilo. Došla sam s nakanom da dobijem međugorski blagoslov i mir, za mene najveći.Također sam došla s nakanom za svog sina, da odraste u dobrog i poniznog čovjeka. Za sebe nisam tražila ništa jer sam mnogo već dobila”, posvjedočila je Emina o svome životnom putu i pronalasku vjere u Katoličkoj crkvi nakon što je posjetila mjesto mira i molitve u Hercegovini

širenje lažnih vijesti?!?!

znači lafo-istina je samo ono što nam vladajuća banda kaže! a smije li se barem suprotno misliti ili imate i čitač misli?!

Gogo

Zašto LAŽETE? Nigdje se ne spominje ZDS - ZaDomSpremni kao inkriminirana kategorija i odakle vam pomisao da to vrijeđa građanska osječanja? HOS je bio regularni dio Armije RBiH kada su nas napadali pod crvenom zvijezdom!!!

/ Najnovije