Hrvatska traži da ljudi sami plate troškove evakuacije iz Gaze: "Imaju rok od 90 dana"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Avis

Hrvatska vlast je rekla ko je i sta su za vrijeme glasanja u ujedinjenim nacistima..probudimo se i shvatimo da je na vlasti u svakoj drzavi eu fasista rasista nacista naravno kao i genocidasi iz vjestacke drzave i njihovi isto tako saucesnici iz iste vjestacke drzave amerike koja je isto tako nastala genocidom terorom otimanjem etnickim ciscenjem i nasiljem nad indijancima.

@Avis

Hrvatska vlast je rekla ko je i sta su za vrijeme glasanja u ujedinjenim nacistima..probudimo se i shvatimo da je na vlasti u svakoj drzavi eu fasista rasista nacista naravno kao i genocidasi iz vjestacke drzave i njihovi isto tako saucesnici iz iste vjestacke drzave amerike koja je isto tako nastala genocidom terorom otimanjem etnickim ciscenjem i nasiljem nad indijancima. ka Avis Čekaj malo kažu da su Hrvatski državljani, kako su državljani jesu se rodili u Hrvatskoj živjeli pa dobili državljanstvo ili su im roditelji državljani? A nemaju rodbinu tu u Hrvatskoj zar ti nije čudno

Boschpumpa

***

Ja sam

Pa duznost svake države je da izbavi državljane iz rata ili druge katastrofe, zato i imamo diplomate. Svašta, ne vjerujem da je ovo uopste legalno/ legitimno?

Martić

Hrvatski državljani otišli svojom voljom živjeti u ratnu zonu. Tamo je rat sedamdeset i pet godina. Doduše, sa kraćim ili dužim primirjima. Kome se ide tamo živjeti neka se brine o sebi.

/ Najnovije