Hrvatska se ozbiljno naoružava: Kupuje 50 izuzetno kvalitetnih tenkova, stare šalje Ukrajini

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komsije

Respekt

ove leoPRDE rusi rokaju

ko od šale! HR nema dronove, aaaaaauuuuuuuuuuu kuku leleleeeeeeee

Od kuda ti to da HR nema dronove

ko od šale! HR nema dronove, aaaaaauuuuuuuuuuu kuku leleleeeeeeee ka ove leoPRDE rusi rokaju

HAHAH, odlicne tenkove kupujemo! :))

pokazali su se super u tzv ex ukrajini. Zaglavi se cim ugleda blato. Isto kao i abrams i challenger (ovaj zadnji jos najgori!). To je cijena bitisanja u zlocinackom natronu. Moras kupovat oruzje koje su oni proglasili ¨kompatibilnim¨. Sto ima triput jeftinije, a petput bolje, nema to veze, samo ti kupi zlocinacko.....Poslusava to A.P. bez problema.... :))

😅😂🤣😅😂🤣

Potrošili rusi sve evropske tenkove,ostali samo leopardi.

Tores

pokazali su se super u tzv ex ukrajini. Zaglavi se cim ugleda blato. Isto kao i abrams i challenger (ovaj zadnji jos najgori!). To je cijena bitisanja u zlocinackom natronu. Moras kupovat oruzje koje su oni proglasili ¨kompatibilnim¨. Sto ima triput jeftinije, a petput bolje, nema to veze, samo ti kupi zlocinacko.....Poslusava to A.P. bez problema.... :)) ka HAHAH, odlicne tenkove kupujemo! :)) Ove koje kupuje Hrvatska su najnoviji i nisu jos proizvedeni. Kupuje ih zajedno sa Njemackom, Norveskom Ceskom. Osim pojacanog oklopa i motora posjeduje Trophy APS izraelski za zastitu od projektila i dronova.

/ Najnovije