Hrvatska: Pronađena mina u moru, neposredno uz popularnu plažu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A u bejha, na Trebevicu, na 2 metra od rajvosa

selendretne i kasabetne, citavo minsko polje. I smrdo pise ipak o ovome iz HR?? Jes cuo kad za ireku prvo pred svojim pragom.

Guest

Ti prvo moras naucititi pisati *****nji pa onda se probati malo sabrati, skoncetrisati i napisti smislenu recenicu. Znam da je tesko zapadno-ercegovancetu kad fali osnovne naobrazbe, al jado onda nemoj ni pisati. Slabo ko te razumije..

¨naucititi¨

Ce mene ¨naucititi¨ pisatitititi, pa da vise ne budem ¨erceg¨. Haj sjedi, jedan.

Guest

Jagomir ima ogranicene kapacitete mada nisam siguran da tebi bilo sta sem macole moze pomoci! Anestezija za krmad je najefikasnija za jadnog, malog, napacenog zapadno pozicioniranog erce-govanca! Cuo sam da vas od milja dalmoši zovu fekalije jadranske obale. Nije lose!! Bar imate neki pragmatican naziv, a lijepo vam i stoji! Nekako ga stojicki i gordo nosite! Jos da ti je nauciti sastavljati recenice na m a t e r nj e m... Ma nema veze macola ti je definitivno jedini lijek, a zato netreba skola!

¨a zato netreba skola¨

Moras nauciti u kojim slucajevima se pise ¨zato¨, a u kojima ¨za to¨. To jos brkas. Moras jos da poradis na ¨m a t e r nj e m¨ :) :)).

¨¨a zato NETREBA skola¨¨ :)) :))

Ali zato za naucit da se ¨ne treba¨, kao i ostale negacije glagola pise odvojeno, a ne zajedno kao sto ti to pises itekako TREBA :)) :)))). A sta ces jadan, ti si samo neuki sunit. Nisi ti kriv, tako si se rodio, sta ces jadan...

Guest

E fakat si nepismen! Idi pitaj uciteljicu pa komentarisi jadno ercegovance! Bolan brukas se koliko si nepismen tugo moja pregolema!

/ Najnovije