Hrvatska policija iz busa izvukla Srbina: Kada su mu vidjeli Facebook odmah su ga zatvorili

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gwy6dy3h

Zašto ga niste odmah uvili

Borac sa kauča

Zato pamet u glavu vi patriote koje slavite i veličate hiću i da vas izbace iz dijaspore i oduzmu vam socijalu. A ova će uživati u zatvoru i neka će

Ne pijem dok Paja vozi

Zašto ga niste odmah uvili ka Gwy6dy3h A zašto da ga uviju pa nije paket. Njega treba ostaviti u zatvor na duži period

***

***

Da jest

***

Nadaj se

Republika srpska krajina pokojna kao republika bosna i hercegovina ka Da jest probudi se, spavaŝ...BiH postoji itekako a to drugo..., e to viśe ni u snu ne postoji!!

Zaboravljamo ne

Mi smo kulturan narod koji poznaje svoju povijest, ponosni narod, ne zaboravljamo... Problem je najveći što mi Srbi sve zaboravljamo", zaključio je Marković.

Anka

probudi se, spavaŝ...BiH postoji itekako a to drugo..., e to viśe ni u snu ne postoji!! ka Nadaj se Pod protektoratom Smita..hahaha

Jojojajajuja

Pod protektoratom Smita..hahaha ka Anka Joj anka kako me uzbuđuješ... Glupe, vrlo glupe žene me uzbuđuju .... Pa jeb em te ****** smrdljiva, zar nije turista jeb o te on u taj prljavi *****?! Je be m te neokupanu zadnja tri mjeseca, odluči se kujo je li VP ili turista je bo te on prljavu? A jesi li i ružna? Jesi, jesi kučkice ;)

JC SA

Pod protektoratom Smita..hahaha ka Anka ...ih śta bi srbi dali da imaju svoju krajinu, makar i pod protektoratom Smita..

Gost

Cega se pametan stidi, budala se ponosi.. Tako ti je to kod njih, samo neka je zločinaca i krvi i svega negativnog i tek onda oni znaju da su zivi.. Cudna neka sorta, nikad se pameti dozvati..

/ Najnovije