Hrvatska: Olakšan ulazak za državljane Srbije

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Treba Hrvatsku bojkotovati po svaku cijenu.

11q

ONE KOJI VAS NAZIVAJU NAJRUZNIJIM IMENIMA IZ DRUGOG SVJETSKOG RATA I OVOG ZADNJEG, PUSTATE BEZ PROBLEMA DA VAM SIRE VIRUS. NEKA VAM JE SA SRECOM, MI IZ BIH CEMO U TURSKU, GRCKU, ALBANIJU, SLOVENIJU, CRNU GORU...

Izetbegović i Krišto na samitu parlamentaraca: Proširenje EU nakon COVID-a

Koga ovaj Žuti predstavlja?

Rus-mir

Sa svima lijepo, niskim iskreno, što bi rekli i stari gospari. Ima i ona druga, s dobrim se dobro vraća. Tako je među ljudima privatno, a ništa drugačije nije ni kad su narodi u pitanju. Ako nekome činiš nešto loše vratit će ti se kad-tad u u trostrukoj količini (indijska filozofija).

Rus-mir

PS: Pošalješ li loše misli i želje prema nekome, to će se dogodit tebi, ito trostruko puta više. Samo navodim što kaže stara indijska filozofija. Ako vam se događa nešto loše (kao čovjeku ili tvome narodu) tražite razloge upravo u ovome što sam napisao.

Rus-mir

PS2: I da skratim, za sve što se ti/vama loše događa uzrok je u tebi/*vama samima. Promijeni/te sebe/vas i promijenit će se i svijet oko tebe/vas.

/ Najnovije