Hrvatska: Od jučer preminule još dvije osobe

Fena
Hrvatska: Od jučer preminule još dvije osobe
Foto: EPA-EFE / Ilustracija

U Hrvatskoj je od jučer potvrđeno 50 novozaraženih koronavirusom, 56 osoba se oporavilo, a preminulo ih je dvoje, saopćili su u četvrtak iz Nacionalni stožer civilne zaštite.

"Od jučer u Hrvatskoj imamo detektiranih 50 novih bolesnika od COVID-19, što daje ukupan broj od 1791 bolesnika", rekao je novinarima hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš.

Ministar je istaknuo da su u zadnja 24 sata proveli 901 novih testiranja, ukupno 20.157. Postotak pozitivnih je 8,89 posto, što je manje nego proteklih dana, prenosi Hina.

"Od jučer su preminule još dvije osobe, u Duborovniku ženska osoba 74 godine stara, u Klinici za infektivne bolesti muška osoba, 78 godina. Obje osobe su imale značajni komorbiditet i teške kronične bolesti. Ukupno preminulih je 35", kazao je Beroš.

Prema njegovim riječima, oporavljenih je 312, odnosno 14 više nego jučer, a kod kuće je oporavljenih 217, odnosno 42 osobe više od jučer, što daje ukupan broj oporavljenih od 529.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije