Hrvatska javnost bijesna: "Vlada daje mostarskoj bolnici 40 miliona naših kuna"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Treci malo veci

3 entitet,to je buduca hrvatska.

Habuhabuhabu

Ući će im sazada, a možda i izaći.

Inzinjer

Samo da znate vi iz Hrvatske, to su novci za koje vam ovaj debil sa slike, i njemu slicni debili iz HDZ-a, ulaze "sa zada"

Opet

Daju mostarskoj bolnici,a hercegovci opet trce u splitsku,zagrebacku i dubrovacku bolnicu ovisno sta lijece.Ima se,pa im se dava,jer na izborima se ocekuje da svi glasaju za hdz.

C

Specijalni odnosi susjednih zemalja prema Deytonu ne mogu biti samo sa jednim narodom nego sa entitetom. Pročitajte malo.

R

Nemate vi pojma gradani Hrvatske gdje idu vasi novci ovi vas muzu do bola

Panzer

Bošnjama krivo što Hrvatska država pomaže Hrvatima koji jadnici

Germo

Kako sakriti raskosnost? Pa kukas da si ugrozen, a sisas sisu i federalnu i drzavnu i hrvatsku. Zive ko bubreg u loju.

Vertigo

Navodno onih koji se izjašnjavaju kao Hrvati ima 22% u FBiH, 15% u BiH, a dobijaju 33% love i opet im malo. Kad vidim ovog Kvesića maganera nije mi ni čudno što je tako.

Ljiljan

Što je previše previše je za oko 200000 tisuća glasača!

/ Najnovije