Hrvatska dobila zeleno svjetlo! Od 2023. naši susjedi u Schengenu, dvije države bile protiv

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Karma

Dok neki samo idu i gledaju napred, drugi još nisu izašli iz Jasenovca i tek trebaju da prođu kroz Oluju...

Aja Sofija

Srbi, pitajte babe imate li na tavanu ćilime za klanjanje, preci su vam 500g bili muslimani. Samo Beograd i okolica je do ww1 imala 217 džamija, a najveća u Evropi je bila Batal džamija na mestu sadašnje Skupštine.....svoju istoriju i veru zaboravljate.

Zbrda-zdola prepisan clanak! Pa GRESKA u njemu!

Nisu Rumunjska i Bugarska bile protiv, nego se protiv njihovog ulaska u Schengen. A dok je za HR sve jednoglasno za. (Nakon sto je prije desetak dana Österreicher :)) bio kod Plenkija, nadam se da je jasno o cemu je bila rijec ;-)...)

Kažu

JOŠ DOBRIH VESTI! Posle ukodanja viza, Amerika od danas ukida i dvistruko oporezivanje sa Hrvatskom, kaže američki ambasador da je preko milion Hrvata u SAD-u.

Rtc

Bugarska i Rumunija nisu protiv ulaska Hrvatske nego su protiv licemjera koji to odlučuju jer su njih izostavili iako imaju duži staž primanja u EU od Hrvatske ali izgleda da je važno nešto drugo.

Tuner

Bugarska i rumunija protiv? Nered haos korupcija plate manje od bih. I oni eu

hehehehehehe....

alaj volim moju HRVATSKU PUTOVNICu, hehehehe, ćaos tamni vilajetu!

Bugarska i Rumunjska su Zimbabve za HR.

Bugarska i Rumunija nisu protiv ulaska Hrvatske nego su protiv licemjera koji to odlučuju jer su njih izostavili iako imaju duži staž primanja u EU od Hrvatske ali izgleda da je važno nešto drugo. ka Rtc ................ Valjda ti ne moram TO crtat?

/ Najnovije