Hrvati brane svoje: Kafa na Mikonosu je 4,5 eura pa se nitko ne buni

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta ti je...?

Stavi slobodno 20€,niko ti ne brani..to je tvoje pravo. Problem je hoce li je ko popiti za tu cijenu,te i ako popije,hoce li doci ponovo...ocito ne shvatas o cemu se radi..

ALO

PRESTANITE PISATI GLUPOSTI! TKO NEMA NOVACA NEKA IDE U NEUM ILI MAKARSKU!

Guest

Neznam sto se bune trenutno sam u Njemackoj gdje je kafa u Pekari 2,80€ mali sendvic u pekari koji ti u oko moze stati 3,5€ .Odes na pizzu i kolu 14€ cijene u HR na Jadranu su smjesne

Habuhabuhabu

Umjesto pet kafa popiješ jednu, i kraj priče. Kupajte se kad ste na more. Ne idete da kafenišete.

***

***

333

Osnovni problem je sto cijene ne prati kvalitet. Kao sto sam drugdje napisao, cijene su elitne a turizam masovni. Ponuda u Dalmaciji je katastrofa. I niko ko se imalo razumije u bilo sta nece placati 40 Eura za porciju zamrznutih lignji sa Tajlanda. I kafa na Mikonosu mozda ponegdje jeste 4,5 Eura, ali u Grckoj postoji milion drugih mjesta gdje su cijene i usluga sasvim normalni, i covjeku bude zadovoljstvo da potrosi novac. I zna se ko ide na Mikonos, a ko na prava mjesta.

Plavi

Ovaj u bijeloj košulji se zove Haris, iz Gruža.

/ Najnovije