Horor u susjedstvu: Žena u bolnici otkrila jezive detalje koji su policiju odveli do tijela bebe

0
Radiosarajevo.ba
Horor u susjedstvu: Žena u bolnici otkrila jezive detalje koji su policiju odveli do tijela bebe
Foto: RINGIER / Ilustracija (na fotografiji nije događaj koji se opisuje u tekstu)

Nakon što je 39-godišnja žena koja je rodila dovezena u beogradsku Ginekološko-porodiljnu kliniku Višegradska, otkriven je šokantan slučaj.

Žena je rodila navodno u stanu prije sedam dana, a njen prijem u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela istragu, koja ih je dovela do stana na Vračaru u kojem je žena živjela i u kojem su pronašli mrtvo novorođenče.

Ona je na početku istrage tvrdila da je svoju bebu rodila mrtvu, zatim je tvrdila da ju je bacila u kontejner, a potom je promijenila iskaz i otkrila policiji da je tijelo bebe još uvijek u stanu, javlja Blic pozivajući se na neslužbene informacije.

Požar bukti već deset dana: Vatrogasci spasili lane od vatrene stihije

Požar bukti već deset dana: Vatrogasci spasili lane od vatrene stihije

Na teren su u petak izašli forenzičari, policija i pogrebno poduzeće kako bi obavili sve neophodne radnje na mjestu događaja. Žena je trenutno životno ugrožena i nalazi se u bolnici, gdje se liječnici bore za jen život. Tijelo bebe je prebačeno u Institut za sudsku medicinu gdje bi obdukcijom trebalo biti utvrđeno je li rođena živa ili se radi o mrtvorođenčetu.

Policija je obavila razgovor s osobom koja je ženu privatnim vozilom dovezla do bolnice, dok čeka rezultate obdukcije i oporavak žene da bi pokušali utvrditi radi li se o neželjenoj trudnoći ili nečem drugom, piše Blic pozivajući se na izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije