Horor u Srbiji, Vučić saopštio: "Policija uhapsila dvije osobe, priznali su da su ubili Danku"

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

"I kada živa sahranjena djevojčica bude upitana, zbog kakve krivice je umorena?"

***

***

Role+

Strasno ka Ubice su *****e Strašan je tvoj um koji i ovakvu situaciju koristi za izljeve svoje šizofrenije. I ne, ubice ove djevočice dijele isti mentalni sklop kao tvoj, isti obrazac ponašanja i življenja i to je najgore što živite slobodno a zna se kako se postupa sa takvima.

Fuj!

Strasno ka Ubice su *****e Pozurio SDA bot da širi mržnju. Gadljivi ste!

Pichousti deraš

Kakav bijednik trebaš biti da praviš promociju na ubistvu djeteta

***

***

***

***

Vučić saopštio?

Kao vrhovni autoritet? Degenerik željan publiciteta ama u svakoj prilici.... živimo u vremenu bolesnika s kravatama. Fuj. Vučić saopštio ......cccc

Edi

Tragedija i uzas!!!!! Sta su roditelji radili djete od 2 godine samo na cesti ????????? Kakvo je ovo ludilo.......

***

***

Kakav Bolesnik

samo kakav bolesnik

Čkapiface from Čipuljić

samo kakav bolesnik ka Kakav Bolesnik . Pravi degenerik. Pravi. Kakav bijednik trebaš biti da praviš promociju na ubistvu djeteta?!?

***

***

***

***

Jasna

I medijski bolesnik je našao za shodno da ON objavi tu vijest? Bože sačuvaj koji idiot.

***

***

A zasto ...

... si se bas ti morao oglasiti o tome? Jesi li svjestan da je ljudima pun kofer tebe i tvojih suludih prica...tvoje face?! Nicija nije do zore...

Ne pijem dok Paja vozi

Svi koji piše ovakve grozne komentare su bolesne osobe. Ne razlikuju se od onih koji su činili zločine i genocid samo je razlika što su ovi stvarno fizički ubijali a ovi drugi bi htjeli, a i u mislima su isto ubijali

***

***

Ne vozim dok Paja pije

---

Sarajevo bih

***

***

***

333

Vrhovni psihopata saopstava. Ko hebe roditelje, mrtvu djevojcicu, porodicu, javnost. Bitan je on, nebitni, zvaljavi, ruzni, pokvareni psihopata.

Tako je

Svi koji piše ovakve grozne komentare su bolesne osobe. Ne razlikuju se od onih koji su činili zločine i genocid samo je razlika što su ovi stvarno fizički ubijali a ovi drugi bi htjeli, a i u mislima su isto ubijali ka Ne pijem dok Paja vozi U pravu si ,ubistvo 29 000 srba u proslom ratu je zlocin i genocid.

/ Najnovije