Horor u Rijeci: Muškarac na ulici naoružan motornom pilom progonio drugog

Radiosarajevo.ba
Horor u Rijeci: Muškarac na ulici naoružan motornom pilom progonio drugog
/ Foto: Riječanin.hr
U srijedu navečer, u Rijeci se odigravala prava drama, a mnogi su ostali zatečeni prizorom muškarca koji je u ruci držao motornu pilu i progonio drugoga muškarca koji je bježao u panici.

Bio je to prizor kao iz najgoreg horor filma, samo što se u taj čas odigravao pred očima i ušima građana.

Naime "motorka" je bila uključena i izazivala je veliku buku, a čula se i vika muškaraca koji su se očito negdje još ranije sukobili a sada je sukob eskalirao u najgorem smjeru, piše portal Riječanin.hr.

Prema navodima svjedoka, bio je to sukob više muškaraca od kojih je grupa od nekoliko njih najprije izazivala muškarca koji je kasnije dograbio motorno oruđe; a nakon što je ovaj počeo progoniti jednoga od njih s "motorkom" u rukama, njegovi prijatelji su se "pregrupirali" i napali muškarca s "motorkom" kojeg su, navodno, udruženim snagama fizički napali i pretukli.

O cijelom događaju obaviještena je i policija koja je odmah poduzela sve istražne radnje, uključujući uzimanje izjava svjedoka odnosno svih tragova s poprišta događaja te snimki s nadzornih kamera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije