Hiljade veličale ratne zločince u centru Imotskog: Zašto mase u deliriju slave Juru i Bobana?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Treba stvari nazvati pravim imenom, vole *****e, *****ki režim i rasne zakone Hitlera. Eto zato!

Sramotno

Hoce li crkva katolicka osuditi ovaj fasisticki skup ili ce nastaviti da podrzava i promovira fasizam?

***

***

***

***

Haha

Ma to su većinom samo BH katolibani. Što nas je u ercegovačkoj zabiti preostalo - to je to. I nema nas više.

....

Krezave bolesne zatucane fukare

***

***

Pa vi

odite tamo i sve pohapsite

***

***

***

***

***

***

***

***

BRAVO NASI!!!

Samo zahebaji ba lidzane!!!! Prtchi ih po granicama, ne daj im u lijepu nasu!!!! Sve mu kontroliraj, otvaraj, provjeravaj, zagorcaj mu maksimalno zivot. Nek ide preko Drine, oni su mu svakako super.

Fghjkl

Niko ne velica zločince !!! Ovdje se pjevalo o ljubavi prema zemlji koju vi nemate !!, Dosta !!! AKO TOLIKO MRZITE HRVATE ZAOBIDJITE I NE DOLAZITE U NJU !!,ZAPRAVO GLEDAJTE SVOJA POSLA !!,

/ Najnovije