Herceg Novi: Lutka koja predstavlja Andreja Nikolaidisa spremna za spaljivanje?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oca vi ocinskog

Sta ne spalite onog mandica i uz njega dodika oca vi ocinskog ?

Dudek Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

Ložiš se na zapad, vidim?

Nikolaidis je moralno i duševno dno, šteta i sramota za vlastiti intelekt i talent.

Očekivano

Autošovinista Nikolaidis će ovo doživjeti kao čast; a NGO dušebrižnici će imati *****ijala za kuknjavu sljedećih dana. I njemu i njima dakle - ego napumpan (što je tim ljudima jedino i bitno); a građani Herceg Novog obavili tradicionalnu dužnost. Znači, svima dobro.

Doktore

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE ka Dudek Krivousti Njofra Ja živim sa Srbima cijeli život, a nisam to primijetio. Bi li mi, molim te, uživo objasnio ovu tvoju tvrdnju? (Sarajevo)

6dufu

Na vidikovu nad Herceg Novim je nadpis I love Herceg Novi obojen u srbske boje od ove zime. Stavili su sa lijeve strane transparent kačen na ogradu: Kada vojska na Kosovo dođe.... To je c.tničko leglo

Ljiljani nisu sa Karpata

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE ka Dudek Krivousti Njofra Da takvi su tvoji preci bili

ACO

Ja živim sa Srbima cijeli život, a nisam to primijetio. Bi li mi, molim te, uživo objasnio ovu tvoju tvrdnju? (Sarajevo) ka Doktore TO SU BOSNACI PRAVOSLAVCI!

Hocete li ih sad tuziti zbog toga?

Kad se sjetim kako je ovaj isti portal pjenio kad su na capljinskom karnevalu spaljivali lutku komsoglua, kao da se radi o atentatu na njega. Puna 3 dana su pisali o tome i trazili misljenje svojih provjerenih marioneta. Ocigledno nemate smisla za humor.

Vama su svi srbi koji drze do identiteta cetnici

Na vidikovu nad Herceg Novim je nadpis I love Herceg Novi obojen u srbske boje od ove zime. Stavili su sa lijeve strane transparent kačen na ogradu: Kada vojska na Kosovo dođe.... To je c.tničko leglo ka 6dufu A u kojim bojama ce biti, sva crvena kao turska zastava? Znas li kako je izgledala zastava kneza nikole 1, pod kojom je crna gora postala nezavisna na berlinskom kongresu? Guglaj dijete. Imala je srpsku trobojku i na sredini cirilicno slovo N i rimsko 1 po nikoli prvom. Kako je izgledala zastava sr crne gore? Takodjer je imala srpsku trobojku, jer su i komunisti znali da su crnogorci srbi i nije im padalo na pamet da to razdvajaju, sve dok nije dosao mujo djukanovic na vlast. On je ukinuo srpsku trobojku, srpski jezik, pa je htio i spc da ukine. E ne moze vise. Krajnje je vrijeme i da srpska trobojka bude vracena. Vec je 63% crnogoraca reklo da govori srpskim jezikom, tako da se crna gora polako vraca svom identitetu koji im je 30 godina bio zabranjivan. A vama je sve srpsko i *****cko, pa ste tako i velikog duska trifunovica proglasili *****kom u sarajevu. Toliko o vasoj objektivnosti.

HashimQ

A u kojim bojama ce biti, sva crvena kao turska zastava? Znas li kako je izgledala zastava kneza nikole 1, pod kojom je crna gora postala nezavisna na berlinskom kongresu? Guglaj dijete. Imala je srpsku trobojku i na sredini cirilicno slovo N i rimsko 1 po nikoli prvom. Kako je izgledala zastava sr crne gore? Takodjer je imala srpsku trobojku, jer su i komunisti znali da su crnogorci srbi i nije im padalo na pamet da to razdvajaju, sve dok nije dosao mujo djukanovic na vlast. On je ukinuo srpsku trobojku, srpski jezik, pa je htio i spc da ukine. E ne moze vise. Krajnje je vrijeme i da srpska trobojka bude vracena. Vec je 63% crnogoraca reklo da govori srpskim jezikom, tako da se crna gora polako vraca svom identitetu koji im je 30 godina bio zabranjivan. A vama je sve srpsko i *****cko, pa ste tako i velikog duska trifunovica proglasili *****kom u sarajevu. Toliko o vasoj objektivnosti. ka Vama su svi srbi koji drze do identiteta *****ci Serrrem ti se na identitet koji gaji genocidaški chetnitet.

***

***

Seres se na vlastito porijeklo

Serrrem ti se na identitet koji gaji genocidaški chetnitet. ka HashimQ Ponavljam, sta je genocidasko i *****cko u srpskoj trobojci, zastavi svih srba? Vama valjaju samo oni srbi koji se odricu vlastitog srpstva, bas kao sto ste se i vi onomad odrekli. Providni ste. Kad nemas argumenata onda vrijedjas i pokazujes svoju beskonacnu srbofobiju. Ako ti se ne svidja otidji fino u tursku da zivis, ako mislis da ces tamo moci raditi sve ono sto ovde radis srbima, da pljujes po njihovom jeziku, identitetu, zastavi i himnoj. Pa ces onda moliti da se vratis srbima, bas kao emina jahovic.

Rece

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE ka Dudek Krivousti Njofra Rece zlocinac koji je bombardovao srbe u njihovoj zemlji. Sta je on trazio u republici srpskoj osimsto je vrsio agresiju. Zlocinac, zlocinac zlocinac i on nekom da mesto kaze.

/ Najnovije