Zlatko Hasanbegović više neće biti ministar kulture

Fena
Zlatko Hasanbegović više neće biti ministar kulture
/ Anadolija
Mandatar nove hrvatske vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u utorak navečer na konferenciji za novinare da su predloženi kandidatkinje i kandidati za ministre kvalitetan i stručan tim, da će vlada imati četiri potpredsjednika.

Nije objavio imena svih kandidatkinja i kandidata za 19 ministarskih mjesta, no potvrdio je da će ministrica kulture biti Nina Obuljen Koržinek.

Plenković je izrazio zadovoljstvo što će u novoj vladi biti četiri ministrice. Iako nije objavio imena kandidatkinja i kandidata za ministre naglasio je kako su ona zapravo poznata i da se radi o kvalitetnim osobama s iskustvom, od kojih je većina u 40-tim godinama.

Novinare je osobito zanimalo njegovo stajalište o aktualnom ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću, a Plenković je izrazio uvjerenje da će Hasanbegović sigurno biti na mjestu gdje će se moći potvrditi njegova stručnost, a i politička stajališta.

Plenković je ocijenio kvalitetnim rad i kompetencije Nine Obuljen Koržinek rekavši kako je s njezinim načinom rada upoznat.    

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije