Haris iz Sarajeva 'operirao' po Jadranu: Prevario pola Dalmacije, slali mu novac - sad ga svi traže

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eh, zasto si mu poslao novac?

Pa zato sto si se polakomio na jeftinu radnu snagu! :) Upeco te namazani balko lopov, nisi ni prvi ni zadnji, ne sekiraj se. Sarajevo je to, grad sampion svijeta u sitnom lopovluku.

Sto balko

Mozda je smrd

***

***

Ekspert

Pa zato sto si se polakomio na jeftinu radnu snagu! :) Upeco te namazani balko lopov, nisi ni prvi ni zadnji, ne sekiraj se. Sarajevo je to, grad sampion svijeta u sitnom lopovluku. ka Eh, zasto si mu poslao novac? To ti kao ekspert donosis zakljucak bez argumenata. Da ti nisi jedan od tih tipova?

Godt

Neka i vas malo varaju..Kako vi isto tako znate prevariti za apartmane,od ljudi tražite uplatu a kad se dodje nema nists

/ Najnovije