Haradinaj: EU može natjerati Kosovo na ujedinjenje sa Albanijom

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nešto nedostaje

Albanija bi privredno i ekonomski mogla postati razvijenija ako bi nekako uspio koncept ogromnog kanalizacionog sistema koji bi prerađivao otpadne vode iz Tirane i rezultate prerade moglo nekako gravitacijski odvoditi prema jonskom moru. Šta mislite ?

Bio je to jedan od drevnih planova

Još za doba vrhunca moći starorimske imperije prije nekih 2000 godina nastao je plan izgradnje ogromnog kanalizacijskog sustava iz naseobine današnje Tirane rema jonskom moru.

Primijer

Evo jedne od sjeverozapadnih evropskih verzija starorimskih planova: https://www.tideway.london/

Ima još o takvim konstrukcijama

https://www.tideway.london/the-tunnel/

Lep

Puno Bosanci trebaju nauciti od Jevreja i Albanaca kako se drzava pravi... kontali napraviti drzavu za 3,5 godine rata...

Drk

EVROPA VAS NECE PRIZNATI PA STA ONDA

/ Najnovije