Haos u Zagrebu: Brutalan okršaj navijača, korištene baklje, palice...

1
Radiosarajevo.ba
Haos u Zagrebu: Brutalan okršaj navijača, korištene baklje, palice...
Twitter / Huligani u Zagrebu

U istočnim dijelovima Zagreba, u kvartovima Maksimir i Dubrava, došlo je večeras do sukoba više stotina navijača poljske Legije te domaćih BBB-a.

Snimke koje kruže na društvenim mrežama pokazuju kako se radi o iznimno nasilnom ponašanju poljskih navijača u kojima su korištene baklje, palice i sve što je navijačima došlo pod ruku.

Iz zagrebačke policije potvrdili su sukob, no kažu da je on hitnom intervencijom policije smanjen na minimum, piše Jutarnji.hr.

"Na području Dankovečke ulice došlo je do sukoba 200 navijača, a policajci koji su se otpočetka nalazili na mjestu događaja spriječili su i mogući veći sukob. Uz redovne policijske snage, na mjestu događaja bili su i pripadnici interventne policije. Prema prvim informacijama, za sada u sukobu nema ozlijeđenih osoba", kazali su iz policije.

Navodno,radi se o planiranoj provokaciji Poljaka koji su autobusima, dijelom s jadranske obale gdje su se nalazili na ljetovanju, dijelom iz inozemstva, došli u Zagreb kako bi izazvali nerede uoči sutrašnje utakmice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije