Haos u Srbiji: Redovi za vakcinaciju, ali i obećane poklon vaučere

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A

Na sta je. Covjek spreman,3000 din.je oko 50 KM i onda se cudimo sta nam ovi rade to je primjer dusevne bijede jos se samo naguzite i nek vam se ovi usidre

Zong

Na sta je. Covjek spreman,3000 din.je oko 50 KM i onda se cudimo sta nam ovi rade to je primjer dusevne bijede jos se samo naguzite i nek vam se ovi usidre ka A Da, uzasno. Spreman da se vakcinise i tako sprijeci da se zarazi i da zarazi drugi. Plus mu placaju za to. Sta ima glupi bosnjo? Jesu li hurme rodile? Hoce li ta korona? Kako kod Sebije? Koliko ste dali za neadekvatne respiratore, 50 miliona? Budalo neobrazovana.

Role

Na sta je. Covjek spreman,3000 din.je oko 50 KM i onda se cudimo sta nam ovi rade to je primjer dusevne bijede jos se samo naguzite i nek vam se ovi usidre ka A Da, uzasno. Spreman da se vakcinise i tako sprijeci da se zarazi i da zarazi drugi. Plus mu placaju za to. Sta ima glupi bosnjo? Jesu li hurme rodile? Hoce li ta korona? Kako kod Sebije? Koliko ste dali za neadekvatne respiratore, 50 miliona? Budalo neobrazovana. ka Zong<< Pročitaj ponovo šta je čovjek napisao prije nego što kreneš sipati vlastiti nacionalizam i mržnju.

Hu Hu

Ciganska posla. Sjetite se Lidl-a i piletine. Ne kritikujem, isti smo. I ovdje je haos u slicnim situacijama. To bi primilo i arsenik samo da dobije dzaba paru. Eto dobice po 60 ili 120 €, dobili su vitamine, i opet daj. Prokletinje.

/ Najnovije