Srbija / Haos na granici: Alevom paprikom i gaćama htio nadmudriti carinike - opet je "pao"

19. 03. 2019. u 19:37:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 25

Srbijanski cu carinici u saradnji sa policijom, na ulaznoj strani graničnog prijelaza Gradina, sprečili pokušaj jednog putnika da u kesici sa alevom paprikom i u donjem vešu prokrijumčari marihuanu.

Prekršaj je otkriven kada je oko 9 sati na red za kontrolu stigao autobus bugarskih registarskih oznaka koji je iz Sofije išao ka Parizu, saopštila je Uprava carina Srbije.

Iako su i vozači i putnici u razgovoru sa carinskim službenicima rekli da nemaju ništa prijave, pregled torbe za laptop jednog od njih pokazao je zanimljiv sadržaj.

Naime, u pomenutoj torbi koja se nalazila na sjedištu jednog 27-godišnjeg bugarskog državljanina carinici su zatekli neočekivanu stvar - kesicu sa alevom paprikom.

U njoj se, pored ovog začina, našla i plastična kesica puna marihuane, pa se pretpostavlja da je putnik namjeravao da jakim mirisom paprike zakamuflira također intenzivan miris - marihuane.

Međutim, tu nije bio kraj, jer je ličnim pretresom ustanovljeno da se u donjem vešu ovog putnika nalaze i dva ''džointa'' - ručno zamotane cigarete od marihuane.

NEMA KOMENTARA