Grupa maskiranih mladića čuva Mladićev mural: "Omladina tvoja te poštuje"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pavle

Nacionalizam i fašizam je hrana za sirotinju...

King

..da vam roknu samo dvije...

BIDEN PROGOVORIO O BOSNI; DUGO I GLASNO!

BIDEN PROGOVORIO O BOSNI; DUGO I GLASNO! Predsjednik SAD-a Joe Biden glasno je "pustio vjetar" dok je razgovarao s vojvotkinjom od Cornwalla, Camillom Parker Bowles, na summitu COP26, piše Daily Mail. Camilla Parker Bowles, kako se tvrdi u članku, ne prestaje pričati o Bidenu i prdežu otkako se to dogodilo. Njih dvoje su razgovarali na globalnom skupu o klimatskim promjenama u Škotskoj prošle sedmice kada se predsjedniku dogodila nezgoda, navodi se u članku. "Bilo je dugo i glasno i nemoguće ga je bilo ignorirati", rekao je izvor britanskom tabloidu. "Camilla ne prestaje pričati o tome", dodaju. Biden se sastao s vojvotkinjom Camillom tokom prijema u ponedjeljak u Galeriji umjetnosti Kelvingrove, kojem su prisustvovali princ Charles, princ William i vojvotkinja Kate. AHAHAHAHAHAHAHAHAHA, KONAČNO O BOSNI, DRAGI BIDENE!

Katy

Hcuj cuvaju mural. E svasta ces cuti na brdovitom Balkanu. Radi li iko od ovih kabadahija?? Kako mogu po cijelu dan stajati u sred radne sedmice?

X

Dajte da im uplatimo posjetu njihovom heroju, pa da jedan po jedan ulaze u celiju i poljube generala u glavic za vjecnu slavu! Ne bi li uhvatili kap svetog sjemena da im da snagu i mudrost!

/ Najnovije