Grlić Radman uputio poruku Srbiji: Sve države zapadnog Balkana trebaju uvesti sankcije Rusiji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne treba ni jedna.

...........

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Gost Radio Sarajeva

Grlica opet kaki.

Ma jooooooj dajte i nama!

Ali mi ŽELIMO entiteeeeeeettt! Mi smo Hrvaaaaaaaati! Hoćemo i mi entiteeeet! Pa daaaaajte na GA! Mi smo konstitutivni! Ima nas 6% al nema veze! Nama je Tuđo da putoooooovnice da glasamo za HDZ kad god zatrebaa! Mi smo EUpropljani! Nositelji EUropskih vrijednosti! Babo nam je Tuta a ***** Dijana Čuljak! Gooospa nams e ukazuje svake godinee! Mi smo Hrvaaaaati! Hoćemo I MI entiteeeeeet!

***

***

Gh

Samo ti uvodi pokatoliceni srbine, nas ostavi na miru. Tako ste pametno odbili i da budete tranzitna zemlja za ruski plin, gdje bi znatno jeftinije placali isti, pa su nakon toga to prihvatile da budu srbija i madjarska. Jesti ih zeznuli nema sta. Sad kupujte triput skuplji americki plin i uzivajte u svojoj tzv. nezavisnosti i samostalnim odlukama po diktatu amidze bajdena.

&

A ko je ovaj mali celavi pingvin???

/ Najnovije