Grlić Radman ponovo vrijeđao Željka Komšića: 'Uhljeb i uzurpator'

/ Komentari (54)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Željka Komšića kao sebeljubivog oportunista i populističkog demagoga ne volim ni vidjeti ni čuti. Ali mi se utroba okreće kad vidim da se jedna notorna hadezenjarska njuška, mafiokrat i kriminalac, drzne govoriti o nekom s visine. I to tonom moralne superiornosti i pokroviteljskog, nadmoćnog dociranja. Kao i sve nazovi nacionalne stranke, HDZ- akronim za zločin i kriminal u ratu i poraću- zna se!

Mario

***

Istina

Nije ga vrijedjao, nego samo rekao istinu.

Oloham, ovaj Goran sve tocno rece!

Isto ba ko da mi je rijec iz usta oteo!

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Nije ga vrijedjao, nego samo rekao istinu. ka Istina Ova Grlić-Radman kreatura je posljednja osoba koja bi mogla bilo kome držati lekcije o etici i moralu. I to su činjenice, premda mi ne pada na pamet braniti lik i djelo bilo koga iz SdaDf klana.

Rasisticka arijevska karikatura

Ova Grlić-Radman kreatura je posljednja osoba koja bi mogla bilo kome držati lekcije o etici i moralu. I to su činjenice, premda mi ne pada na pamet braniti lik i djelo bilo koga iz SdaDf klana. ka REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Koja mrzi semite jer je arijevac slaven, a "naciju" dobio kradjom jevrejskog prosvjetiteljstva i etno-religionozma.

071

Aha, kaze isti takav uhljeb, takodjer uvaljen, i jos i uhvacen u kradjama EU fondova.

EtnikČ

Komsic je fasista. U Srbiju ne sme uci

Hirurški precizno, blago rečeno!

Ipak, zanimljivo bi bilo čuti šta na ovo kaže gdja Sabina Komšić?

Bosanac

Ovi Rvati Ckepi bili i u ratu da im nije bilo merkel srbi bi ih unistili

I poraću-zna se?

>>Željka Komšića kao sebeljubivog oportunista i populističkog demagoga ne volim ni vidjeti ni čuti. Ali mi se utroba okreće kad vidim da se jedna notorna hadezenjarska njuška, mafiokrat i kriminalac, drzne govoriti o nekom s visine. I to tonom moralne superiornosti i pokroviteljskog, nadmoćnog dociranja. Kao i sve nazovi nacionalne stranke, HDZ- akronim za zločin i kriminal u ratu i poraću- zna se! ka REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA<< kad si pobjegao iz Hercegovine?

Suljo

Mrze našoga Sejdu jer je gazija i šta se bori sproću ćafira. Eto što je!

Habuhabuhabu

Ovo je onaj što svake godine zaboravi koliko ima nekretnina.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Ovo je onaj što svake godine zaboravi koliko ima nekretnina. ka Habuhabuhabu Je, to je taj. U sridu!

Mario

***

Grg

Šta hoće ovaj hrvatski Vulin? Gremlinko.

Hmm

***

Kaze izdajica slavenske vEre

***

Jadni arijevac

Ovo je onaj što svake godine zaboravi koliko ima nekretnina. ka Habuhabuhabu Ima jednu hudzeru u Gobi pustinji odakle su dosli na Balkan iz Irana kako pise babo nacije ajatolah Tudjmanei.

Komsica možemo voliti ili ne

Napravio ogromnu grešku? Istina... Ali izabran je pošteno i niko od vas sto kradete izbore nema pravo ni po zakonu ni po ljudskosti da lajete na njeg. Znamo vec gdje vam je problem i sta hoćete ali valjda ce se i vama stati u kraj.

A šta si ti krme ustasko

Možeš se samo Safet i Komšiću da *****š Šta si ti majku ti **** svoju jedan zločinac u z.p.ovan Treba ti glavu otkinuti ko ćuranu

Haha

Garantiram da ovaj voli u posebnim prilikama odjenuti se u čipkano rublje... Kao pravi nastrani katoliban. Odok na guvno čučati za spas njegove duše...

Iva

***

Iva

***

Cafiru

Mrze našoga Sejdu jer je gazija i šta se bori sproću ćafira. Eto što je! ka Suljo Pod ovim nickom se preporucuje da praktikuje Isusov nauk- da nadje 12 obrezanih.

Gost

Šta je da je - član je Predsjedništva BiH! Odmah poslati protestnu notu gospodi iz susjedstva koji za sebe misle da su Arijevci.

Pih

Da je uhljeb-jest! Samo sto n’es ti iz Hr brabonjat koji ce uhljeb u BIH sjedit u fotelji…

Istina je

Nije ga vrijedjao, nego samo rekao istinu. ka Istina Da je 90% bosanskih krscana odrodjeno od Bosne preko nepostojece s-h nacije iz krscanstva i pretvoreno u nacisticke parazite.

Jel trc balija poljem .............

*** ka Mario

maltoma

Ma vidi ****ča, i ono se oglasilo

user90104

VIČETE PREKO DODIKA I SRBIJE U EVROPSKU UNIJU.MALO ALI U CUKURU.

Xyz

A ti *****...SIKTER

Xyz

ATI ped.. SIKTER

Ghost

Ohladite malo europejci. Čovjek izabran u skladu sa važećim Ustavom. A uostalom ko ste vi da se miješajte u stvari Bosne i Hercegovine?! Sikter

BrkataTeta

Ohladite malo europejci. Čovjek izabran u skladu sa važećim Ustavom. A uostalom ko ste vi da se miješajte u stvari Bosne i Hercegovine?! Sikter ka Ghost Pa ta karikatura nije iz Hrvatske, on je vaš - mi smo okupirani od strane bosanskohercegovačkih katolika. Mene vaše unutrašnje stvari ne zanimaju, uzmite si natrag Željanu, Grlića i ostalu bagru!

BRKICA

>>Željka Komšića kao sebeljubivog oportunista i populističkog demagoga ne volim ni vidjeti ni čuti. Ali mi se utroba okreće kad vidim da se jedna notorna hadezenjarska njuška, mafiokrat i kriminalac, drzne govoriti o nekom s visine. I to tonom moralne superiornosti i pokroviteljskog, nadmoćnog dociranja. Kao i sve nazovi nacionalne stranke, HDZ- akronim za zločin i kriminal u ratu i poraću- zna se! ka REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA<<I MENI SE UTROBA PREVRCE KAD PROCITAMOVAJ KOMENTAR

Hahaha

Ovaj uhljeb a uz to i fa.ši.sta zove nekog uhl****m 🙈🤡

Gost

Dobro mu je rekao.

Gost

Ovaj uhljeb a uz to i fa.ši.sta zove nekog uhl****m 🙈🤡 ka Hahaha Fašizam je otišao u povijest četrdeset pete. Jedino ga još ima u glavama bih muslimana. Pavelićevo cvijeće!

Guest

Lijepe riječi su ukras

Gost_Radio_Sarajeva

Lijepe riječi su ukras

Mario

Lijepe riječi su ukras

Ilijaz

Šta je da je - član je Predsjedništva BiH! Odmah poslati protestnu notu gospodi iz susjedstva koji za sebe misle da su Arijevci. ka Gost

Ilijaz

Kakav Arijevac oni su pokrenuli krstaški rat protiv Bosne ne jednom nego više puta samo zato što su Bosanci imali svoj stav isto se sad dešava

Celo

Lijepe riječi su ukras

Ah ta iredenta

Lijepe riječi su ukras

Ah ta iredenta

Lijepe riječi su ukras

🔥🔥🔥🔥

Lijepe riječi su ukras

Mwah

Fašizam je otišao u povijest četrdeset pete. Jedino ga još ima u glavama bih muslimana. Pavelićevo cvijeće! ka Gost Prepun ga je put lijeve ruke Aleksandra Dugina i njegova instalacija u CPC DAESH.

Uffff

Lijepe riječi su ukras

Tatar

Čovjek ništa krivo ne govori.Zeljko Komšić je klasični mućak i uhljeb koji nikad pošteno nije zaradio svoju platu

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

alejalipa92

Ne Merkel, Bosanaca koji su držali vezano za sebe 40000 prokletih svaki dan Zagreb bi bio po veličini drugi grad u Velikoj Srbiji!

/ Najnovije