Grlić Radman otišao u New York pa pričao o izmjenama Izbornog zakona BiH

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

666

Rekoh već, žalosno je gledati šta Plenković mora da radi šake glasova ove dijaspore. Evo sada i ovaj.. Ali šta ćeš, tražili ste gledajte. Nekada mi prosto bude žao Hrvata. Šta im rade ovi Hercegovci. Napr. Index piše da ih je Proka Pronalazač Rimac u crno zavio. Sve za šaku dijasporskih glasova. Tužno.

***

***

/:_:/

Da prestane podcjenjivanje i magarcenje hrvatskog zivlja od strane lojandera. ka To se zove lobiranje. Ma jašta .. Više ćeš imati koristi ako i ti vidiš Gospu se ukaže nego od Guterresa.. Ali dobro. inače ste vi hercegovci dobri samo za logore - inteligencija nije vam baš jača strana. Odlika zločinaca iz Jasenovca kojih su čak i SS oficiri zgražavali.

sve neradnici i neznalice

Ima li ko od bosnjakavda posalje yeeeebeeeenu protestnu notu???

Ddf

JEL ONAJ IZVORNI STO GA,KRISTO HOCE:PO ENTITETU KAO I DODI

Gost_Radio_Sarajeva

Grlica kaki po običaju.

nasvasta

Aparthejd nikad nećete dobiti.

***

***

To ti dedo iz handzar divizije iz prve ruke pricao

Ma jašta .. Više ćeš imati koristi ako i ti vidiš Gospu se ukaže nego od Guterresa.. Ali dobro. inače ste vi hercegovci dobri samo za logore - inteligencija nije vam baš jača strana. Odlika zločinaca iz Jasenovca kojih su čak i SS oficiri zgražavali. ka /:_:/

visocica 1662

Kad si vec tamo dije vnago,da nebudes gladan.

Ako je ko lojander

Da prestane podcjenjivanje i magarcenje hrvatskog zivlja od strane . to ste vi, vode ima, operi se.

***

***

Haha

To su ove orgije ...Riječki nadbiskup Spomenuo je i slučaj svećenika s inicijalima M. Šp. koji je optužen da je zlostavljao čak 13 dječaka od kojih je najmlađi imao svega šest godina. Govoreći upravo o tom mučnom slučaju, potreseni Uzinić je i zaplakao...

6d7dud

Ovo je otvoreni rat

Haha

Kad crkvenjaci siluju pse... Žalosno... orgije... Hrak...pljuc...Ercegovac..Ivanišević je, prema optužnici, izgladnjivao psa, a potom mu je, nakon silovanja, za nagradu davao hranu i vodu. Sve je to snimao i dokumentirao na stotine CD-ova i DVD-ova, koje je policija pronašla u njegovom stanu. Ivor Ivanišević šest je godina uspješno izbjegavao suđenje u Hrvatskoj.

***

***

Ja ne mogu shvatit da su lojavci toliko

gluuupi da ne shvacaju da u Europu nece AMA NIKADA dok se izborni zakon ne izmijeni.... Nas je Zlovenija hebavala par godina za daleko manje stvari.....

***

***

Iva

Tipični Balkanski politički smecaros i lažov. Uslikao se sa sekretarom i piše romane. Gdje je izjava sekretara?

A što to

ravnopravni Hrvati otimaju Bošnjacima, a da nije njihovo pravo? Ljude se huška bezveze, jer se računa da su glupi. Inače to uvijek rade političari, bez obzira čiji su.

/ Najnovije